Login/Registracija

„Prvo prsten, pa da pričamo“ Rada Manojlović progovorila o ljubavi: „Nisam nizašta“ (VIDEO)

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 2

Privatni život Rade Manojlović oduvek je bio transparentan medijima, iako se pevačica trudila da one najvažnije detalje sačuva samo za sebe.

U poslednje vreme ne želi da govori o propalim vezama sa kolegama Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem, kao ni o potencijalnom partneru, ali je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“ otkrila da više ne želi da gubi vreme, već je odlučila da pređe na konkretnije stvari.

Prvo prsten, pa da pričamo – rekla je Rada voditeljki i u emisiji konačno otkrila kakvog muškarca traži.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 21OK 1

Iako je naglasila da je spremna za udaju, jedno Leino pitanje bacilo ju je u rebus.

-Hoćeš da budeš gost voditelj ili da oni (prim.aut. gosti) tebe pitaju? – pitala je Lea.

LEA KIS SNIMANJE 27092023 FOTO MUNJA 14 ok

-Upravo sam shvatila da nisam nizašta – odgovorila je Rada, a svi u studiju prasnuli su u smeh.

Inače, emisija sa Radom na programu je danas od 17 časova na Grand televiziji, a pored nje u studiju će biti Deni Boneštaj, Ljupka Stević, Danijel Alibabić i Đuro Palica.

Iako retko govori o bivšim vezama, za Grand je nedavno napravila izuzetak i progovorila o susretu sa Milanom Stankovićem.

-Nisam se skoro videli, ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Šta drugo radimo? O čemu bismo mi pričali? Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije- istakla je Rada za Grand i otkrila kako Milan doživljava što se u medijima piše o njegovom privatnom životu.

-Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus- zaključila je Rada u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić