Login/Registracija

Svi se pitaju da li je pevačici ugroženo zdravlje: Aleksandra Bursać ponovo završila na infuziji (VIDEO)

Aleksandra Bursać zabrinula je svoje fanove novom objavom na popularnoj društvenoj mreži.

Naime, pevačica je na Instagram profilu podelila objavu na kojoj je jasno da je priključena na insfuziju, a zatim je pratiocima otkrila i ko o njoj brine dok leži prikovana uz krevet.

Aleksandar je podelila video i u opisu napisala:

Uskoči kada je frka.

Pevačica nije otkrila zbog čega je uz njen krevet i stalak za infuziju, te kakva je „frka“ u pitanju, a sličnu fotografiju na svom profilu podelila je i pre tri godine kada je imala operaciju krajnika.

Aleksandra je tada odgovorila svima koji su joj slali poruke i raspitivali se za njeno zdravlje da se nakon operacije dobro oseća iako je oporavaka bio prilično bolan. Nadamo se da ovog puta po sredi nije ništa toliko ozbiljno, te da će se lepa pevačica brzo opraviti.

Nažalost, pevačici Aleksandri Bursać ni nova godina nije počela baš najbolje.

Nakon što je tri puta preležala koronu, Aleksandra se opet susrela sa virusom koji ju je tada zakovao za krevet.

-Ljudi hvala na porukama i što brinete, stvaro ste svi divni! Imala sam već tri puta koronu i ovo je četvrti i najteži oblik po meni, ali i po lekarima- rekla je pevačica svojevremeno i poslala važnu poruku.

-Čuvajte se molim vas, odvratno je i ne popušta tako lako- poručila je i otkrila fanovima da ne može da prođe dan a da se ne inhalira budući da joj to veoma pomaže.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen/bursacaleksandraofficial,
Autor: I.G.