Login/Registracija

Aleksandra Bursać se pred kamerama POSVAĐALA sa kolegom: „PRETI MI!“ (VIDEO)

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović već nekoliko dana uživaju na zajedničkom odmoru.

Oni vreme provode na Zlatiboru sa koleginicom Marijom Melcer, a rešili su da spoje lepo i korisno, malo da rade, ali i malo da odmore.

Aleksandra je u poslednje vreme sve aktivnija na društvenim mrežama, a mnogi tvrde da je postala prava vlogerka. Tako često obraduje publiku videima koji sva nasmeju do suza.

Sada je rešila svima da pokaže kako se provode na odmoru, a niko nije moga da zamisli da se odmah posvađala sa kolegom i to zbog muzike.

-Preti da će me šutirati ovde! Koji je razlog da pretiš ti meni? – upitala je Aleksandra, a Joca je odmah odgovorio:

-Baš ti je lep filter, da li ti nekda istekne baterija kad toliko snimaš? – rekao je on koji je pokušao da ekskivira pitanje.

Iako je pokušao da izbegne odgovor, Aleksandra je nastavila da insistira i na kraju je Jovan priznao zbog čega joj je pretio.

-Ja sam samo pitao da li ima neki lokal gde možemo da slušamo džez muziku i da popijemo vino, a ti si mi rekla da ne voliš džez, eto to je razlog – odgovorio je Joca.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković