Login/Registracija

Belma se RASPLAKALA usred emisije, razlog je PRETUŽAN: „Plašila sam se da li će se vratiti živ“ (VIDEO)

Belmu Husinefendić publika poznaje kao šarmantnu, nasmejanu i talentovanu devojku, ali malo je onih koji znaju šta se iza njenog osmeha krije. Koliko je vezana za porodicu isticala je mnogo puta još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, ali njeno odrastanje je i dalje velika enigma.

-Mi smo živeli u nekom malom stanu koji je imao sve što nama treba. Poprilično sam emotivna kada su mama, tata i brat u pitanju zato što su oni stub mog postojanja. Ja sam takva kakva sam jer sam uvek imala njih uz sebe i oni su mi bili vetar u leđa i kada je bilo najlepše, ali i najteže- počela je priču Belma koja i danas, uprkos tome što je izrasla u zrelu i vaspitanu devojku, njihove savete i dalje rado posluša.

Iako su danas skupa, period kada je morala da se razdvoji od oca i danas izaziva lavinu emocija i suza koje je gotovo svaki put savladaju kada o tome govori.

-Odrastanje je bilo onako znaš, imaš tačno koliko ti treba, koliki ti je dušek na toliko legneš. Bilo je stvarno teško, moj tata je vojni isnpektor i morao je da putuje stalno pa smo mogli da se viđamo samo vikendima. Meni je to teško padalo jer sam ja tatina mezimica, tatina curica. Jednom je išao u Avganistan gde je bio dugo, nekih devet meseci, ali meni je to baš, baš dugo trajalo jer je otišao u teškom periodu. kada sam se ja okušavala u novim vodama. On je uvek hteo da bude glumac i sećam se kada sam mu javila da ću da pokušam u pozorištu, čuli smo se preko Skajpa, bio je preponosan što se trudim da radim na sebi- rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega su suze same krenule.

-Falio nam je bitan član porodice, mama je tada morala da bude sve, glava kuće. Pošto tate nije bilo preuzela je sve uloge. Inače ja sam tada bila šesti razred, a stariji brat iako se trudio nije mogao mnogo da pomogne. Bilo je mnogo teško kada se čujemo preko Skajpa i to su bili samo određeni dani. Kada pričam sa njim čujem galamu i granate, a to je tebi kao detetu nešto nepojmljivo, ogroman strah. Pogotovo što sam ja mnogo vezana za njega i činjenica da može da se desi da se on ne vrati je bila jeziva- prisetila se Belma.

Na svu sreću težak i bolan period za njenu porodicu učinio je da nauče još više da cene zajedničke trenutke, ali i da danas imaju osmeh na licu.

-Između nas ne može niko i ništa da stane, uvek smo tu jedni za druge. I kada je bilo baš teško, a pogotovo što sam ja bila previše radoznala i zeznuta u odrastanju. Zato je danas moja najveća želja, što se tiče pevanja i karijere da uspem, da dođem do tog nivoa da šta god oni zažele ja ostvarim istog momenta. Jedna od najvećiih želja mi je da im dogovorim more, da to budu najlepša i najbolja mesta, da im kažem samo spakujte se idete tu i tu – rekla je mlada pevačica sa suzama u očima.

BONUS VIDEO – Belma Huseinefendić pustila suze usred emisije

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović