Login/Registracija

Aleksandra Bursać otkrila koliko nekretnina ima: „Išlo je sve po redu“

Šoping je slaba tačka svim ženama, a posebno onima koje se bave javnim poslom budući da se trude da uvek budu drugačije. Scenska garderoba zahteva mnogo ulaganja, a pevačice su često spremne da daju vrtoglave sume novca.

-Cipele Aleksandre Bursać i Milice Jokić koštaju kao par kvadrata u Beogradu- našalio se voditelj Siniša Medić, dok su se one smejale.

Atraktivna Aleksandra Bursać odmah je objasnila koliko je bitan fizički izgled i utisak koji će ostaviti na svakom nastupu.

-Mora da se vodi računa jer publika sada i gleda i sluša, posebno kada su žene u pitanju. Mi imamo baš problem. Jednostavno mora da se vodi računa i mora da se ulaže! Ja sam nekako i promenila svoj stil i stvarno se trudim da publika bude zadovoljna i kada pevam i kada me gledaju- objasnila je Aleksandra koja osim u komade garderobe ozbiljan novac ulaže i u nove pesme.

-Sada kada dosta radim i kada mogu da ulažem naravno da ću da uložim jer mislim da publika to zaslužuje, ali i ja! (smeh)– priznala je Bursaćeva koja važi za jednu od najangažovanijih pevačica na terenu.

-Osim u garderobu ti pametno ulažeš, kupila si i mami stan, sebi.. Nekako nisi uzalud proćerdala- konstatovala je Vesna Milanović koja njenu karijeru prati još od takmičenja „Zvezde Granda“.

-Išlo je sve po redu, prvo sam se obezbedila stambeno, pomogla mojima i sredila kuću- ponosno je istakla Aleksandra.

Foto: z,
Autor: J. Jović