Porodila se žena Bojana Vaskovića: Pevač po treći put postao tata (FOTO)

61c2831a29f6250e5101224ded8e1aa49b3ff946

Pevač Bojan Vasković 15. novembra je postao tata devojčice kojoj su srećni roditelji dali ime Helena.

Njegova supruga Aleksandra, lepe vesti podelila je na Instagramu dan kasnije, a brojne poznate ličnosti odmah su uputile čestitke.

– Čekajući da te uzmem u naručje. Dobrodošla na svet naša hrabra devojčice, naša treća ljubavi najveća na svetu! Helena Vasković – napisala je pevačeva supruga ispod fotografije na kojoj se vidi samo njena ruka i infuzija koju prima.

Bojan Leksington se još nije oglasio na Instagramu, a dosad je samo poznato da je tokom trudnoće išla na terapije, jer je tokom prethodne imala problem sa dijestazom, trbušnim mišićima koji nisu mogli da joj se vrate na staro, što joj se odrazilo na leđa.

Inače, njoj je bilo savetovano da prekine trudnoću, pa se bračni par pribojavao komplikacija.

– Ova trudnoća je protekla i dalje protiče obojena bojaznošću kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati – rekla je ranije na Instagramu Aleksandra, koja je lekar.

Podsetimo, par već ima dvoje dece – sina i ćerku.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković