SUZE U EMISIJI, EMOCIJE DOSTIGLE VRHUNAC: „Nemam reči, ja sam stvarno ganut“ (VIDEO)

Capture 5 23

Ove nedelje sledi još jedna spektakularna emisija takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“, koja već na samom početku sezone obara sve rekorde gledanosti.

Kako je publika do sada navikla od sjajne ekipe, čeka vas puno smeha, pozitivne energije, ali će ove nedelje biti suza i teških životnih priča naših takmičara.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta, u sudijskim stolicama će se naći dobro poznato TV lice i nekadašnja voditeljka Grand televizije Bojana Lazić i pevač Nenad Manojlović.

Pubila će imati priliku da upozna šest sjajnih veterana, sa neverovatnim životim pričama i netvarnim talentom za muziku koji će milionski auditorijum ostaviti bez daha.

Capture 5 24

Jedan nastup je posebno ganuo naše članove žirija, koji nisu mogi da sakriju suze, a zaplakao je i Žika Jakšić.

-Nemam reči, ja sam stvarno ganut – rekao je Nenad, a onda se nadovezala Bojana koja je kandidata prokomentarisala sa suzama u očima:

-Ovo je bila jedna čista emocija, svaka čast.

Iako je naš premijer Mare poznat po tome da ne voli da pokazuje svoje emocije u ovoj emisiji se desilo pravo čudo, pa je kompozitor uputio nesvakidašnju pohvalu jednom od kandidata:

-Kad se kaže beogradski šmeker, ovako izgleda taj šmeker, svaka čast.

Capture 5 26

Ovo je samo mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na Prvoj televiziji u devetoj po redu emisiji „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte promo:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković