Login/Registracija

Sloba Đurković otkrio koji problem ima sa suprugom: „Jesam zavisnik, priznajem“ (VIDEO)

Slobu Đurkovića upoznali smo davne 2013. godine u takmičenju „Zvezda Granda“, gde je osvojio treće mesto. A sada lepe vesti stižu upravo iz njegovog doma. Skoro je putem videa obavestio svoje pratioce da očekuje sina, obradovao je sve ovom divnom vešću.

Zbog svog dečačkog ponašanja, zahvalan je svojoj supruzi jer ga je prihvatila takvog kakav jeste. A pošto su ponosni roditelji ćerkice Ive, pevač je otkrio šta mu žena najviše zamera.

Njoj smeta što Iva drži taj mobilni telefon, ali imamo jedan uzajamni dogovor. Iva je poslušno dete i zna tačno šta sme da gleda, desi se da malo pretera ali ono što je najgore to sve vidi od mene. Ja jesam zavisnik od društvenih mreža i igrica na mobilnom telefonu. Onda dođem u tu situaciju, kako da joj kažem da ona to ne radi a ja sam taj koji ne ispuštam telefon iz ruke. Desi se da sa Miljanom uđem u sukob zbog toga, ali sve se to reguliše– ispričao je Sloba.

Kako su mobilni telefoni postali deo naših života, zanimalo nas je koliko je strog i kako sa svojom suprugom vaspitavaju dete po pitanju društvenih mreža i kojim metodama se vode da usmere ćerkicu.

Iva je dobila kaznu na nekih nedelju dana da koristi telefon, dok sam ručao sa ćerkicom, poverila mi se kako joj je mama dala telefon. Miljana je čula naš razgovor i doletela je odmah i rekla kako je to njihova tajna. Ja sam onda odreagovao da sada zbog mame ima kaznu još nedelju dana– kroz smsh je pevač ispričao porodičnu anegdotu.

Šta je još imao da nam otkrije Sloba Đurković, možete pogledati u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: B.Stuparušić