Adil rasplakao kolege na snimanju, Slađa Alegro slomljena: „Ja ovo ne mogu da gledam“

SLADJA ALEGRO I ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 16 ok
Adil rasplakao Slađu Alegro

Za Adila Maksutovića kažu da je čovek-emocija, a to je nedavno potvrdio novom baladom „Živim za tebe koju nemam“ koja je rasplakala milione, ali i njegove kolege u Grandovom studiju.

Adil rasplakao Slađu Alegro

SLADJA ALEGRO I ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 10 ok
Adil rasplakao Slađu Alegro

Emotivni stihovi koji gađaju pravo u dušu i kadrovi novog spota koji bi i kamen naježili potpuno su slomili pevačevu koleginicu Slađu Alegro.

-Bolje da si pevao nešto drugo. Samo da ti kažem, je l’ t znaš da ja nisam smela da gledam spot? Počela sam, stala i nikada ga više nisam pustila. Zato što znaš kakva sam. Mene ovakve stvari totalno slome. Kombinacija tvog glasa i ovog spota- sa suzama u očima priznala je Slađa tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“, ali ni ostali gosti nisu mogli da sakriju emocije.

-Reci mi je l’si bar lajkovala?- našalio se Adil i uspeo da nasmeje koleginicu.

SLADJA ALEGRO I ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 37 ok
Adil rasplakao Slađu Alegro

Međutim, iako ne deluje kao neko ko lako pusti suzu, ovoga puta i sam Adil je priznao da je svaki stih useo da ga rasplače.

-Moram da kažem da je ovo Marijina i moja velika prijateljica Jelena Trifunović napisala i posvetila svojoj majci koja je preminula. Ne postoji osoba koja ne prepozna neku svoju sudbinu, bol i patnju, da li za roditeljima ili voljenom osobom- otkrio je pevač, a potom dodao:

-Čim sam pročitao tekst zasuzile su mi oči, još uz ovu melodiju i ovako moćan aranžman.

ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 56 ok

Ipak, malo ko zna da iza kadrova novog spota stoji isključivo Adil čija je ideja bila da se na emotivan i moćan način ekranizuje ova balada.

-Kad smo tražili glumca dobio sam preporuku za Boru Nedića. Sećao sam ga se iz nekih serija koje su manje više nekog humorističkog karaktera, ali kada smo na setu počeli snimanje znao sam da će ovo biti nešto sjajno- ispričao je za Grand.

ADIL ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 38 ok

Ukoliko ne znate o čemu se radi i zbog čega su svi plakali u Grandovom studiju, pogledajte Adilov spot klikom na video ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Adil zapevao na punoletstvu Đanijeve ćerke

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović