Iznenađenje ili ne? Odlučeno ko je najlepši estradni par

estradni parovi 1
Estradni parovi

Pre nekoliko nedelja ekipa Grandove redakcije objavila je anketu u kojoj ste glasali za najlepši par na estradi.

Jedanaest parova koji su već godinama u ljubavi učestvovalo je u izboru najlepšeg i najskladnijeg para, a mi otkrivamo koga ste izglasali.

estradni parovi
Estradni parovi

Estradni parovi – rezultati ankete

Na prvom mestu našli su se Mia Borisavljević i Bojan Grujić osvojivši 21.17 posto vaših glasova, dok su na drugom mestu Nikolija Jovanović i njen suprug Relja Popović sa 15.79 posto glasova.

estradni parovi

Čini se da su vam veoma simpatični Vesna i Đole Đogani koji su u Grandovoj anketi zauzeli visoko treće mesto osvojivši 13.36 posto glasova publike, a za petama su im Ivana Pavković i Petar Mitić sa veoma malom razlikom u glasovima.

estradni parovi 2

Još jedan estradni par osim Pepija i Ivane čija se ljubav rodila u „Zvezdama Granda“ našao se u Grandovoj anketi. U pitanju su Nikolina Kovač i Saša Kapor koji su osvojili 7.16 posto glasova i našli se na petom mestu naše liste.

Za nijansu manje glasova od njih imaju Viki Miljković i njen suprug Taške, a kako ste glasali pogledajte u nastavku teksta.

najlepsi estradni par
Estradni parovi- Rezultati ankete

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Svi detalji svadbe Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović