Svi detalji Prijinog spektakla u Nišu: Autobusi pristizali iz celog regiona (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u Nišu. Krcata sala „Čair“ skandirala je ime mlade pevačice, koja je dočekana uz gromoglasan aplauz i ovacije.

0A0A8867 1
Aleksandra Prijović prvi koncert u Nišu

Aleksandra Prijović prvi koncert u Nišu – Svi detalji

0A0A8920
Aleksandra Prijović prvi koncert u Nišu

Sada več tradicionalno, Aleksandra je spektakl u Nišu otvorila čuvenim hitom „Za nas kasno“ i na samom startu razgalila hiljade ljudi koji su zbog nje organizovanim prevozom došli čak iz Makedonije, Bugarske i Bosne.

0A0A9093
Aleksandra Prijović prvi koncert u Nišu
0A0A9017
Aleksandra Prijović prvi koncert u Nišu

Zaista sam imala sreću kada je moja prva koncertna turneja u pitanju, da se brzo prodaju karte. Ali moram da vam kažem jednu stvar, kad smo objavili Niš, u rekordnom roku su karte otišle i na tome vam beskrajno hvala. Želim vam da uživate večeras, da svi budemo veseli, da pevamo i da skačemo– rekla je pevačica na samom početku koncerta nakon čega su Nišlije zapevale kao jedan.

0A0A9239

Kao i na svakom koncertu do sada, Prija se sa istim žarom i energijom potpuno dala publici, a kako je i sama istakla Nišlije su je bacile u trans.

Lavina emocija, kako za publiku, tako i za samu pevačicu usledila je kada su joj na sceni pružili podršku Dejan Kostić i Indira Radić.

0A0A8951
0A0A9190

Numera „Dve muzike“ celu halu „Čair“ bacila je u sevdah, a Aleksandra nije krila sreću i ponos što joj društvo na bini pravi upravo Indira.

Nekada kada sam ja bila mala toliko sam slušala i volela njene pesme. Nisam mogla da zamislim da ćemo jednog dana biti zajedno na bini. Vrlo sam često pričala sa mojom majkom, ona zna koliko vas često cenim i poštujem. Kada sam upoznala ovu ženu, ona je tako jedna posebna žena sa posebnom emocijom i zaista mi je velika čast što je došla večeras ovde da me podrži – ponosno je istakla Prija, a njene reči dirnule su stariju koleginicu koja nije mogla da sakrije emocije.

-Draga moja Aleksandra ja sam mnogo srećna što sam večeras ovde pored tebe i pored ove divne publike u Nišu. Kada ti sa svojih 28 godina nižeš ovakve uspehe, reči su suvišne. Fascinantno je što si sve postigla bez skandala i intriga, već isključivo svojim glasom, pesmama i emocijama- rekla je Indira Radić.

0A0A9182

Nakon vrtloga emocija i pokoje suze u publici potpuni haos nastao je uz pesmu „Dam, dam, dam“ uz koju je i sama Prija zamešala kao nikad do sad.

0A0A9295

Sve detalje Aleksandrinog koncerta u Nišu pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A9260 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Prija ogolila dušu pred novinarima nakon spektakla u Nišu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/A. Milinković/ N. Pantelić