Saša Kovačević napisao Adilu jedan od najvećih hitova koji je zamalo odbio: „Prvo nije odreagovao, a onda je tako nazvao ceo album“

81cdaae2c4611379b19a57d82198a8bcf281913d

Brojni pevači sa naše estrade, pored pevanja bave se i drugim sferama muzičke produkcije, a neki su se istakli i po pisanju pesama za sebe i svoje kolege, među kojima je i Saša Kovačević.

Saša i njegov brat su radili na brojnim numerama za druge izvođače, a kako Kovačević ističe jednu prelepu baladu koja je danas veliki hit su namenili Adilu.

adil pzd

Mi smo muziku i aranžman radili za druge izvođače podjednako kao i za sebe i dok smo radili pesmu „Ljubi me po sećanju“ mi smo videli samo Adila da to peva i nikoga više. Kada sam ga pozvao da čuje pesmu dopala mu se ali nije odreagovao na prvu jer je u tom trenutku želeo bržu pesmu. Međutim posle desetak dana me je pozvao i pitao da li sam prodao pesmu i posle je i album nazvao po toj pesmi tako da to je bila sudbina- ispričao je Saša nedavno.

26550d83e1d457733bef835c49a9358e3cf581f8

Sudeći po tome da je ova pesma postala veliki hit, jasno je da Saša nije pogrešio što je ovu pesmu namenio upravo Adilu. Ipak, ložićete se da se u ovoj numeri oseća Sašin pečat koji je Adilu odlično legao i postao jedan od njegovih največih hitova.

BONUS VIDEO- Saša Kovačević uživo „Živim da te volim“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.