Acko Nezirović o druženju sa Gocom i Zlatom: “ Mnogo toga smo prošli zajedno“

acko n

Pevač Acko Nezirović važi među kolegama za velikog prijatelja i boema. On je nedavno za Grand priznao da najviše vremena i kada ne radi provodi u kafani, a dotakao se i druženja sa koleginicama.

Acko kaže da i danas neguje prijateljstva koja traju preko tri decenije, ali je morao posebno da izdvoji tri pevačice sa kojima je od prvog dana kada su se upoznali, do danas ostao u odličnim odnosima.

c68e9309eb10ccc9ff4d072f188047e178a98d99

Acko Nezirović o druženju sa Gocom i Zlatom

-Ja i dalje živim u kafani, postoje dva lokala u koje izlazim. Kada sam kod kuće, jedva čekam da svane da izađem negde. Družim se sa kolegama, ostale su mi najveći prijatelji Zlata Petrović i Goca Božinovska, Vanesa – rekao je on.

33de67465a6f43f35c745d092c410b2760e847f7

Pevač dodaje da su se danas vremena promenila kada je u pitanju druženje među pevačica, a priznao je da nema neko veliko prijateljstvo sa nekim mlađim kolegom.

-To su osobe sa kojima se više od trideset godina družim, poštujemo se i cenimo. Mnogo toga smo videli zajedno, putovali, a kada je reč o mađima svi se oni jave. Mislim da traže neki svoj način druženja, ja sam ipak 42 godine na estradi, bilo je mnogo toga lepog – zaključio je Acko u emisiji „Grand Magazin“.

BONUS VIDEO – Zlata Petrović kupuze kod Kineza

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand/Yutubetvpink,
Autor: A.Milinković