„Nikad srećnija nisam bila“ Maja Marijana podelila lepe vesti: „Divno fukcionišemo“

Maja Marijana podelila lepe vesti
Maja Marijana podelila lepe vesti

Nakon nemilih događaja u životu i skandala sa bivšim, Maja Marijana podelila lepe vesti i otkrila kako je nakon dužeg vremena ponovo srećna.

Iako ne voli da otkriva previše detalja o privatnom životu, sada je priznala da je zadovoljnija nego ikad.

9371f5dbd29fe1241c9176aaf9b6bf28cb515347

Maja Marijana podelila lepe vesti

Sva ova trka i frka kada je naš posao u pitanju… Ja sam veoma srećna i nikad srećnija nisam bila. U nekom sam smiraju, ćerke su mi velike tako divno funkcionišemo. Nikada nisam bila megaloman da dajem prednost materijalnim stvarima, ali sada uživam u svemu onome u čemu ranije nisam imala vremena. Ovde sedi žena koja je jako srećna i zadovoljna– rekla je Maja u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Maja Marijana podelila lepe vesti
Maja Marijana podelila lepe vesti

Pevačica se svojevremeno našla u neprijatnoj situaciji kada je u svom automibilu pronašla uređaj za praćenje, zbog čega je alarmirala i policiju, a za Grand Online osvrnula se na ovaj nemili dođajaj.  

– Sigurna sam da svi vi znate ko je. Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je tada Maja.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Maja Marijana ogorčena:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić