Vendi nikad iskrenije: „Plačem na liturgiji kad me niko ne vidi“ (VIDEO)

vendi place na liturgiji
Vendi priznala da plače na liturgiji

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u javnosti važi za ženu koja nikada nije pustila suzu, ali je u privatnom životu sasvim drugačije.

Ona je nedavno u emisiji „Bez Filtetra sa Sarom Miom“ otvoreno govorila o svojim emocijama i priznala da pusti suzu samo kada je niko ne vidi.

vendi place na liturgiji 1
Vendi priznala da plače na liturgiji

Vendi priznala da plače na liturgiji

-Nikada nisam plakala kada sam ja u pitanju, ne mogu to ni nazvati nekim inatom. Prosto, kažem kako smeš da plačeš nad sobom, tvoje je da se boriš. Nije herojski da plačeš, priznajem da sam i ja imala teške momente, da ne znam kako nešto da rešim – rekla je ona.

Vendi magazin
Vendi priznala da plače na liturgiji

Kako je poznata kao žena koja često ide u crkvu, Vendi kaže da se upravo na liturgiji isplače i da su to za nju suze radosnice.

-Plačem samo kada je nekome teško, bila je neka emisija i tako gledam i uhvatim sebe pa kažem „Jadna žena“ i počnem da plačem. Kada mi se neko u privatnom životu žali, tada plačem, ali da ta osoba ne vidi. Zaista plačem samo na liturgiji, ali su to suze radosnice, uhvatim sebe, pa onda navučem maramu ili šerir i isplačem se, to su drugačije suze – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Vendi otkrila sve tajne estrade

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković