„Ja sam se ženio dva puta profesionalno“ Acko Nezirović progovorio o braku, pa šokirao priznanjem koliko se puta ženio njegov otac

ACKO NEZIROVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 2

Pevač Acko Nezirović progovorio je o braku, a sve je šokirao priznanjem koliko puta se ženio njegov otac.

-Moj otac se ženio 13 puta. Moja poojna baba se oženila sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao dete. Oni su sa Kosova i Metohije – rekao je Acko i potom odgovorio koliko je puta on stao na ludi kamen.

-Kada je moj otac upoznao moju majku, to je bilo 1959. godine, onda se rodio moj brat, pa ja. Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano – priznao je Acko.

ACKO NEZIROVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 7
Acko Nezirović o braku

Na insistiranje voditelja Siniše Medića, Acko je odgovorio da se nije ženio više, ali da je imao dosta emotivnih veza u svom životu.

-Sve su moje veze dugo trajale i sve su bile sa mnogo ljubavi. Tip sam osobe koja kada voli mnogo, a znam da volim mnogo, onda tražim da mi se mnogo i uzvrati. Ja kidam da to traje što duže, ali kada vidiš da to ne može onda to pukne – ispričao je Acko.

ACKO NEZIROVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 8

Voditeljku Vesnu Milanović je zanimalo koliko pevač ima braće i sestara, s obzirom da mu je otac imao čak 13 brakova, na šta je Acko odgovorio.

-Imam samo starijeg brata 11 meseci. Prvi brat koji se rodio je preminuo ubrzo nakon rođenja. I brat mi se ženio takođe 2 puta kao i ja. Ja se nadam da će treća sreća da bude uspešna. To mi jedna komšinica stalno govori. „Treća je Acko prava“, kaže mi. Šta ja znam, možda će tako i biti. Iako nebude, nijemeni problem da se oženim – objasnio je Acko.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić