Žika za dlaku da uđe u takmičarevu familiju: „Ja ću da budem drugi kum, ne mogu da budem prvi“ (VIDEO)

Joše jedna epizoda sjajnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ pred vama je u nedelju, a ovoga puta Žika Jakšić umalo se okumio sa jednim od takmičara.

-Ja ću da dođem da ti budem kum gore u Engleskoj. Ja ću da budem drugu kum, ne mogu da budem prvi, imate vi vaše kumove – poručio je Žika jednom od takmičara koji je sitgao sa britanskih ostrva, na šta mu je ovaj odgovorio kako može da mu izađe u susret i venča se u Srbiji.

IMG 7535
Žika Jakšić kum

Dogovor je ipak u poslednjem trenutku izostao, jer je Žika pronašao ulogu u kojoj se bolje snalazi.

-Znaš šta ću ja da budem, stari svat. Ja ću da budem starojko, da vodim računa da prođe zabava kako treba – rekao je Žika, a Saša MIlošević Mare otkrio je da već ima spreman poklon.

-Donećemo ti nas dvojica na poklon dve kutije, da znaš – dodao je Mare i nasmejao sve u studiju.

0A0A2545 1

Ovoj neobičnoj situaciji prethodilo je emotivno priznanje jedne od učesnica popularnog šoua koja je na sceni progovorila o novcu i emocijama, objasnivši slikovito koliko joj znači nastup na velikoj Grandovoj sceni.

-Imala sam puno pitanja šta je bilo, kako je bilo. Samo sam rekla da sam ovo platila ne znam koliko, ovo ne bi bio ovo – rekla je takmičarka, a Žika Jakšić je bio začuđen, ali i rešen da je ohrabri i pruži joj podršku.

-Čekaj bre, polako Dragana. Šta si se uzbudila, dajte jedan aplauz. Šta ti je Dragana? – rekao je Žika a pubolika je uputila aplauz podrške takmičarki.

0A0A2489

Članica žirija Tamara Grujić objasnila je da je takođe bila začuđena.

-Mislila sam da ima dilemu da li da vodi tebe ili Mareta u Švajcarsku – rekla je Tamara.

Osim neočekivanh razgovora u emisiji je bio i mnogo sjajne muzike, a revijalni nastupi čije male delove možete da pogledate u videu na početku teksta oduševile su publiku i čitav studio.

0A0A2475 1

Ne propustite novu epizodu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koja je na programu je u nedelju od 21 sat na TV Prva, u kojoj vas očekuje mnogo predivnih hitova, a i komentara žirija koji je ovoga puta u sastavu: Mirza Selimović, Tamara Grujić i Saša Milošević Mare..

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić