Ovo je supruga Halida Muslimovića, pevač je ponosno predstavio i otkrio zašto nije napravila karijeru: „Volimo se, ali nije bilo lako“ (VIDEO)

Adelisa Muslimović nedavno je obradovala fanove novom pesmom „Ista nam je sudbina“, a podrška supruga Halida Muslimovića bila je neizostavana da se pevačica odluči da se vrati na scenu na velika vrata.

Adelisa i Halid Muslimovic otkrili bracne tajne 3 1
Halid Muslimović i Adelisa

Adelisa i Halid Muslimović u razgovoru za Grand otkrili su koja je tajna dugovečnog i uspešnog braka, a podelili su i prve impresije povodom nove pevačicine pesme.

-Zadovoljan sam sa tom numerom kako smo je uradili u studiju, kao i spot koji smo snimili sa Dejanom Milićevićem i njegovom ekipom. Prezadovoljan sam sa svim tim aspektima, a prezadovoljan sam i kako je pevačica to otpevala, tako da je to to – ispričao je Halid.

Pevaci docek nove godine 8

Adelisa je u jednom trenutku čini se i svoju karijeru stavila u zapećak, a Halid je objasnio kako je došlo do dogovora kod ovog muzičkog bračnog para o tome ko će izaći u prvi plan.

-Adelisa je relativno mlađa od mene na estradi i krenula je dobrim putem. Baš je u jednom periodu bila popularna i svi znaju i sada za nju. Međutim, mi smo se preselili u Prijedor, pa smo pravili kuću, pa smo pravili neke naše biznise. Dobili smo posle i dvoje dece, troje unučadi, a ona kao žena… Kod nas u Bosni žena je glavna u kući, drugim rečima glava je kuće, tako da je ona sve to preuzela na sebe. Ja sam naastavio da pevam. Sada je sve to sazrelo i danas možemo da se posvetimo i njenoj karijeri i pesmama i spotovima – objasnio je Halid.

Adelisa i Halid Muslimovic otkrili bracne tajne 2

Adelisa je otkrila i kako je bilo u braku sa pevačem koji je oduvek važio a i danas slovi za jednog od najzgodnijih frajera na estradi.

-Ispočetka nije bilo lako, ali kada sve to shvatiš kao profesiju i kao posao tada se navikneš na sve. Meni je lako zato što se bavim istim poslom pa mogu da razumem – rekla je Adelisa.

S obzirom da imaju troje unučadi, oni su otkrili i ko se danas posvećuje porodici.

-Kako ko stigne – dodala je Adelisa uz osmeh, dok je Halid istakao da je žena ipak glavna poluga:

-Adelisa je tu kormilo, kako kod unučadi, tako i kod dece, a ja sam tu. Puno putujem, ali kada sam u Prijedoru onda sam puno sa njima. Volimo se, super se volimo, dobro je.

Pevaci docek nove godine 7

Osim u kući, pevač je otrkio da je njegova supruga je glavna i kada je reč o biznisu u turizmu i da vodi posao u njiiovom porodičnom motelu.

-Ja sam sve to pokrenuo i stavio na noge, a sada je Adelisa zadužena za to. Ona vodi glavnu reč i u koći i u bizisu, ja sam samo tu oko muzike i pomažem im što se tiče ekonomije – ispričao je Halid.

Oni su ipak priznali da postoji jedna stvar u kojoj je Halid glavni, a to je izbor pesama.

-Tu je Halid glavni, tu se ja ne petljam. I kada je reč o mijim pesmama, i tu nekada on bira pesmu za mene, a nekada istina i ja to uradim – rekla je Adelisa.

ADELISA MUSLIMOVIC GP SNIMANJE 11122023 FOTO MUNJA 60

Adelisa i Halid su otkrili i koja je tajna uspešnog i dugovečnog braka, kakav je njihov.

-Razumevanje i zajednički rad. Iz svega treba izbaciti nervozu i imati jedan skladan put. Život nije lak, niti jedna zajednica, pogotovo u ova vremena. Ali eto, uspevamo u tome – objasnio je Halid.

-Kada ti veruješ u ono u šta veruješ, onda nemaš šta da se boriš. A ljubav je na prvom mestu – dodala je Adelisa.

Razgovor sa Adelisom i Halidom pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Halid Muslimović iskreno o porodici i dugovima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić