Sin Selme Čavkić u suzama nakon njene pobede: „Došla je naplata za sve, uspela je“ VIDEO

Selma Čavkić, Fejsbuk pobednica devete sezone emisije „Nikad nije kasno„, odmah nakon trijmfa oglasila se sa Grand i sumirala utiske iz celokupnog takmičenja.

Pevačica iz Bihaća u razgovoru za naš portal otkrila je prve impresije, a njenu pobedu prokomentarisao je i njen sin.

Pevačicin sin, inače bivši učesnik „Zvezda Granda“ Elvin Čavkić nije krio da je ponosan na uspeh koji je postigla njegova majka, a priznao je da je bilo suza tokom proglašenja.

-Presrećan sam stvarno, osećanja su neopisiva. To jednostavno treba doživeti da bi čovek mogao da shvati šta je to. Imao sam tremu, veću nego ikada – rekao je Elvin za Grand.

selma cavkic 1

Kako on nije uspeo da se plasira u finale „Zvezda Granda“, Elvin ističe da je Selmina pobeda sve to nadomestila i da su uspeli da uspehom zaokruže dugogodišnji rad.

-Baš tako, ova pobeda mi je nadomestila sve što smo radili cele ove godine. Kroz moje takmičenje, kroz njeno, naplata je došla. Presrećni smo stvarno – kazao je Elvin i otkrio da je bilo porodica plakala tokom proglašenja.

-Bilo je suza naravno, to je zaista neopisiv osećaj.

selma cavkic 2

Selma nakon pobede kaže da je ponosna na uspeh koji je postigla u takmičenju „Nikad nije kasno“, a onda je priznala da će uskoro snimiti duet sa sinom.

-Naravno da će biti dueta, to smo rekli da ćemo da odradimo. Mislim da je vreme da se uradi – istakla je pobednica.

selma cavkic 3

Selma priznaje da je već ogranizovala proslavu pobede, a onda se osvrnula na podršku koju je dobila iz svog grada Bihaća, ali i iz čitavog sveta.

-Reakcije su bile burne, ljudi su glasali, meni su pisali. Stvarno je večeras bio haos. Mi već sada idemo da proslavimo pobedu, imamo dogovoreno – rekla je Selma za Grand.

SELMA CAVKIC 43 GOD. BIHAC 26 ok 1

Na samom kraju razgovora pevačicin sin kaže da je poslao samo jednu poruku baš kako i pravila nalažu i dodaje da je njegova majka Selma pokazala da je pravi pobednik.

-Poslao sam samo jednu poruku, nisam mogao više takva su pravila. Nisam kupovao dodatne kartice. Hteli smo da vidimo da li zajedno može da pobedi, i uspela je. Isplatilo se – zaključio je Elvin, a video pogledajte na početku teksta.

Kako je Selma Čavkić pevala u finalu, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Proglašenje pobednika devete sezone „Nikad nije kasno“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković