Žurka nakon finala: Snežana Đurišić i Haris Džinović napravili lom u bekstejdžu (VIDEO)

0A0A2262

Nakon spektakularnog finala muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ u kom je trijumfovalo troje takmičara, nastavljeno je slavlje i to iza kamera.

U čuvenom bekstejdžu ekipa najemotivnijeg šoua slavila je još jednu uspešnu sezonu i to do ranih jutarnjih sati.

Voditelji Dragana Katić i Žika Jakšić, premijer Saša Milošević Mare, Haris Džinović, Snežana Đurišić, članovi orkestra „Nikad nije kasno“ i cela ekipa koja realizuje emisiju napravili su žurku sa pamćenje.

Oni su slavili kraj sezone koja je oborila sve rekorde gledanosti u zemlji i regionu. A pored toga, imali su još jedan veliki povod za slavlje.

Naime, članica orkestra Sara Vidaković proslavila je sinoć rođendan, a imala je tu čast da joj muzičke želje ispune upravo Snežana i Haris.

Svi su bili posebno raspoloženi i euforični, pa se u jednom momentu i šef orkestra „Nikad nije kasno“ Joca Savić latio mikrofona i zapevao za odabrano društvo.

Voditeljka Dragana Katić je uz nekoliko snimaka sa žurke napisala šaljiv opis koji je nasmejao sve njene pratioce na društvenim mrežama.

-I mi imamo dušu – poručila je Dragana uz video koji je nastao nakon završetka finalne noći.

Haris je svojim najlepšim baladama oduševio sve i priredio meraklijski ugođaj za celokupnu ekipu takmičenja veterana.

Snežana je takođe sa nekoliko pesama razglila sve, posebno slavljenicu Saru kojoj je otpevala njene omiljene numere.

Veseli i raspoloženi članovi ekipe emisije „Nikad nije kasno“ ispratili su osmu sezonu, a nakon letnje pauze od septrembra, ponovo budite iz najemotivniji talent šou na Balkanu.

Podsetimo, nakon nastupa dvanaest finalista pobedu su odneli Pavle Vitanov od strane publike koja je glasala putem Fejsbuka, Sabina Kaltak koja je osvojila najviše SMS glasova i Petar Spasojević koji je dobio najviše poena stručnog žirija.

U videu pogledajte šta su pobednici rekli odmah nakon proglašenja.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković