Login/Registracija

Odabrani pobednici šoua „Nikad nije kasno“, oni su osvojili žiri i publiku (FOTO)

FINALISTI NNK FOTO MUNJA 3 ok 1

Večeras je održano finale šoua „Nikad nije kasno“ u kom je trijumfovalo troje veterana i to u tri kategorije, Fejsbuk, SMS glasova i pobednik stručnog žirija.

Posle višemesečnog odricanja, zalaganja, rada i pevačke borbe maestralnih kandidata, došlo je vreme da se nagradi trud i od dvanaest kandidata odabru tri pobednika najemotivnijeg talent šou programa na Balkanu.

FINALISTI NNK FOTO MUNJA 1 ok

Dvanaest savršenih vokala dali su sve od sebe da briljiraju na velikoj sceni, a nakon neverovatnih nastupa odabrani su pobednici osme sezone,a to su Pavle Vitanov, Sabina Kaltak i Petar Spasojević.

Na osnovu glasova sa Fejsbuka pobedu je odneo Pavle Vitanov (51) iz Strumice, takmičar koji je učestvovao i u „Zvezdama Granda“.

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 46 ok

On je ubedljivo trijumfovao sa 34,5 posto glasova publike na Fejsbuku, dok je njegovom saborcu Edvinu Husariću za dlaku izmakla pobeda.

fesjbuk pobednik nikad nije kasno

Statuu mu je uručila Snežana Đurišić, a nakon pobede Pavle nije mogao da sakrije uzbuđenje, pogotovo što je odneo pobedu u kategoriji Fejsbuka, koji ga je i proslavio.

-Tokom pandemije svirao sam preko Fejsbuka i to je naišlo na odlična odjek, isplatilo se. Mnogo sam uzbuđen. Svim finalistima čestitam na sjajnoj borbi i šouu koji su doneli- rekao je Pavle nakon trijumfa.

0A0A1880
0A0A1867

Nakon šampiona Fejsbuka, usledilo je i proglašenje pobednika putem SMS glasova. Laskavu titulu pobednika ponela je Sabina Kaltak sa 8.417 glasova publike.

SABINA KALTAK 51 GOD. OREBRO SVEDSKA 48 ok

Čast da joj uruči statuu pripala je Harisu Džinoviću koji je Sabinom nazvao koleginicom.

20230703 001057

-Hvala vam od srca, ovo nisam očekivala – rekla je uzbuđeno pobednica SMS-a.

0A0A1854
0A0A1927

Usledilo je glasanje od strane stručnog žirija, a o pobedniku odlučivalo je čak devetnaest pevača među kojima su Željko Samardžić, Dušan Svilar, Tijana Dapčević, Tanja Savić, Kiki Lesendrić, orkestar „Nikad nije kasno“, Milan Đurđević, Jasna Gospić, Neda Ukraden, Saša Matić, Šerif Konjević, Kaliopi, Mirza Selimović, Bora Đorđević, Dragan Kojić Keba, Snežana Đurišić, Dženan Lončarević, Haris Džinović i Saša Milošević Mare.

Neverovatna sreća i šok usledili su na licu Petra Spasojevića (61) iz Beograda koga je publika ispratila ogromnim aplauzom, nakon što ga je Dragana Katić proglasila pobednikom stručnog žirija.

0A0A2087

Saša Milošević Mare mu je uz čestitke dodelio pobedničku statuu.

-Petre, od srca ti čestitam. Ovo neka ti bude obaveza da te što duže i što više gledamo sa nama – poručio mu je premijer, a završnu reč imao je Žika Jakšić.

0A0A2273

-Svi smo mi zajedno pobednici, zajedno sa vama koji nas gledate i koji ste prepoznali našu emociju. I dalje ćemo se truditi da budemo postojani i na istoj granici i da širimo ljubav- zaključio je Žika.

0A0A2331
0A0A2177

U videu ispod pogledajte kako je izgledala finalna noć koja je sve veterane dovela do suza.

Foto: Z.K.Munja/Filip P.,
Autor: I.Ankić