Proglašenje pobednika izazvalo suze i iznenađenja na sceni: Ovo je najemotivniji momenat finala „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

0A0A2179

Večeras je završena osma po redu sezona najemotivnijeg šoua u regionu „Nikad nije kasno“, u kome je briljiralo dvanaest veterana koji su iz različitih razloga tek u poznim godinama ostvarili svoje muzičke snove.

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobednika.

0A0A1956

Nakon sabiranja Fejsbuk glasova, pobedu u ovoj kategoriji odneo je Pavle Vitanov iz Strumice, takmičar koji je svojevremeno učestvovao i u „Zvezdama Granda“.

-Tokom pandemije svirao sam preko Fejsbuka i to je naišlo na odlična odjek, isplatilo se. Mnogo sam uzbuđen. Svim finalistima čestitam na sjajnoj borbi i šouu koji su doneli- rekao je Vitanov.

0A0A2005

Laskavu titulu pobednice SMS glasova ponela je Sabina Kaltak koju su od šoka i sreće preplavile emocije, a kroz suze radosnice priznala je kako nije očekivala ovaj trijumf.

-Hvala vam od srca, ovo nisam očekivala – rekla je uzbuđeno Sabina.

0A0A2087

Ništa manji šok nije usledio ni nakon što je Petar Spasojević proglašen pobednikom od strane stručnog žirija, kome je Saša Milošević Mare uz čestitke dodelio statuu.

-Petre, od srca ti čestitam. Ovo neka ti bude obaveza da te što duže i što više gledamo sa nama – poručio mu je premijer, na čemu se Spasojević srdačno zahvalio uz prskalice, konfete i čestitke kolega koji su mu se pridružili na sceni.

Kako je izgledalo proglašenje pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Filip,
Autor: S. Čumić/ I.Ankić