„Uspeo je čak i mene da rasplače“, Snežana Đurišić priznala da je kandidat uradio ono što niko nije, da li je on njen favorit? (VIDEO)

SNEZANA DJURISIC NNK FINALE 22 23 FOTO FILIP 2 ok

Legenda narodne muzike Snežana Đurišić ocenjivaće naše veterane u finalnoj večeri osme sezone takmičenja pevača veteranana „Nikad nije kasno“.

Pevačica za Grand ističe da joj je velika čast i zadovoljstvo što će baš ona u finalnoj večeri biti deo omiljene porodične emisije.

SNEZANA DJURISIC NNK FINALE 22 23 FOTO FILIP 23 ok

-Ovo je nešto posebno, ovde ne treba nikakav sud. Ovde je sve jasno, u emisiji se širi ljubav, pozitivna energija, tu su ljudi koji iza sebe imaju neko iskustvo u ovome što rade. Sada su došli da urade ono za šta možda nisu imali priliku da urade tokom godina u kojim su se bavili ovim poslom – kaže ona i dodaje:

-Ja lično uvek uživam kada se nađem u ovoj emisiji prekoputa kanidata, slušajući njih i tu volju bez obzira na godine. Oni su dokaz da su godine samo broj.

SNEZANA DJURISIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 27 ok

Snežana je u polufinalu pre nekoliko nedelja imala priliku da sedi u sudijskoj stolici i presudi ko od takmičara ide u veliko finale. Tada su pevači imali tremu od toga šta će im ona reći, a pevačica kaže da ovako dobrim pevačima nema puno toga da priča, osim da im pruži veliku podršku.

-Podrška žirija je jedina stvar koju mi treba da uradimo, to je svakako i cilj žirija u ovoj emisiji koja se zove „Nikad nije kasno“ – priča ona za Grand.

SNEZANA DJURISIC NNK FINALE FOTO GRAND 2 ok

Za kraj razvgovora Snežana kaže da je pogledala i ostele nastupe takmičara, ali je jedan veteran uspeo da izazove posebne emocije kod nje.

-Pogledala sam sve i mogu da vam kažem da Žika ovde ima uvek dobru ekipu kada su pevači u pitanju. Bilo da je rok, pop, zabavna, narodna muzika, tu sumnje nema. Na mene je ostavio utisak gospodin koji je pevao pesmu Tome Zdravkovića, nekako smo svi plakali. On je imao takvu emociju da je uspeo čak i mene da rasplače – zaključila je Snežana za Grand.

Podsetimo, veliko finale takmičenja „Nikad nije kasno“ je večeras od 21 sat.

U videu pogledajte šta je još Snežana rekla pred našim kamerama.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković