LOM U STUDIJU: Zlatko Vidović zapevao žiriju na uvce VIDEO

0A0A0614

U omiljenom porodičnom šouu „Nikad nije kasno“ uprkos tome što je na početku naglasio da ima tremu, Zlatko Vidović još jednom je demonstrirao svoj izuzetan talenat.

Njegova iskrenost dodatno ga je približila publici i žiriju, a pogotovo kada je zapevao emotivnu numeru „Oči jedne žene“ .

Kako bi pomogao takmičaru da prebrodi tremu, Bruno Langer odlučio je da zapeva pre početka Zlatkovog nastupa i nabaci mu osmeh na lice.

-Mogu li ja nešto pitati? Sve pesme koje sam čuo do sad su tipično bosanske, sad ću vam ja otpevati nešto – rekao je on, a zatim započeo sa pevanjem pesme „O lola“, te su svi su nastavili sa Brunom zajedno uglas da pevaju što je maksimalno opustilo Zlatka.

U jednom trnutku je Zlatko prišao žiriju i zapevao im na uvce, a publika je odmah skočila na noge.

latko

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Nakon toga, Zlatko je zapevao na bini i raspametio i žiri i gledaoce, nakon čega je nastup prokomentarisala Dragana Katić.

Dragana nije samo pohvalila Zlatka, već je spomenula i Slobu Đurkovića koji se nakon nekoliko minuta pridružio Zlatku na sceni.

0A0A0703

-Ko peva Tozovca, od mene ima jedan poen odmah na početku. Vi ste to sve dobro i lepo uradili, ali mene jako zanima šta bi rekao naš Sloba Đurković, koji je poznat po najboljim interpretacijama Tozovca – istakla je ona, a Sloba oduševljeno nastavio:

Hvala ti Dragana na tome. Ja bih pre svega Zlatku da se zahvalim što nam je pružio predivnu energiju. Ta tvoja trema je prešla u nešto luckasto, svaka vam čast.

0A0A0706

Bruno Langer prisetio se kako je to izvodio Tozovac, ali nije krio zadovoljstvo Zlatkovim spektakularnim nastupom.

-Ja se sećam Tozovca, on je uvek svirao leti u bašti doma „Jna“ u Puli, u mom gradu i nekoliko sezona je pevao, bilo je krcato uvek. Sklopio je mnoga prijateljstva, ja sam bio klinac, pa nisam mogao da se družim sa njim. Zlatko, hvala na ovoj izuzetnoj izvedbi – rekao je Bruno, a Saša Milošević Mare kratko i jasno je rekao svoje iskreno mišljenje:

-Zlatko, ti si aposlutno pokazao još jednom talenat, nadam se da ćeš nastaviti dalje da se takmičiš.

0A0A0660

Nakon toga, došao je trenutak da se Zlatku na sceni priključi Dragana Rakčević, a kako je to zvučalo poslušajte u videu ispod:

Podsetimo, Zlatko Vidović ima 60 godina i dolazi iz Viteza. Od najranijeg detinjstva peva, svira i igra u folkloru, ali se nikad profesionalno nije bavio pevanjem, niti je ikada od toga zarađivao za život. Bavio se raznim poslovima, uglavnom zanatlijskim, jedno vreme radio je i u Nemačkoj. Tvrdi da ume svašta da napravi i popravi. Želja mu je bila da se bavi slikarstvom, ali nikad nije ostvario svoj san. Ipak, i dan danas slika za svoju dušu, a slike poklanja prijateljima. Oženjen je i ponosni je otac dvoje dece, a ima i unuke. Na nagovor svojih prijatelja, a i sa željom da proveri da li stvarno ume da peva prijavio se za emisiju „Nikad nije kasno“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/Grand,
Autor: K. Marković