Zbog oca nije postao pevač, u petoj deceniji rešio da pokaže šta zna: „Nisam imao mira, bio je opstanak za život“

Životna priča Alena Ekaza
Životna priča Alena Ekaza

Ovaj momak sa fotografije, narodnu muziku zavoleo je sa samo pet godina, ali ga je otac sprečio da u mladosti postane pevač. Tvrdi da je bio veoma strog i da je i njemu i bratu branio da vode kafanski život, zbog čega nije nastavio da se bavi pevanjem.

Neverovatno talenatovan i harizmatičan ovaj momak je nastavio da živi po očevim prohtevima, sanjajući da će jednoga dana zapevati pred milionskim autitorijumom. 

– Do dana današnjeg nisam pronašao mir jer nisam nastavio da radim ono što najviše volim. Ne ostavlja me taj san na miru, naprosto ne mogu bez muzike. Ali nije bilo suđeno, nije bilo mogućnosti. Život je tekao, tako da nije bilo prostora za muziku – priznao je kada je prvi put kročio na scenu takmičenja veterana.

alen elkaz t

Sa osamnaest godina doživeo je neprijatno iskustvo u kafani i od tad više nije ušao u istu. Sve do skoro kada je ponovo, kako kaže, počeo da živi.

Dugo je sa sobom vukao strahove iz kafanskog života, a danas ističe da je prezadovoljan, srećan i da pojavljivanjem u takmičenju želi da nastavi svoj san.

Međutim, malo ko zna da ga je upravo druga supruga, kojoj je često pevao u takmičenju, motivisala da ostvari san i prijavi se za popularni šou, iako je svojevremeno hteo da odustane od istog.

alen elkaz ml
Životna priča Alena Ekaza

Životna priča Alena Ekaza

 Bio sam u strahu da ne donesem bolest u porodicu. Bio sam na pragu da odustanem zbog korone, putovanja i svega, ali me je Ludmila podržala da nastavim takmičenje. Da nije nje, ja ne bih bio ovde  priznao je svojevremeno pevač koji je nakon završetka takmičenja stekao armiju fanova i hrabro nastavio da korača ka vrhu estrade. 

– Ja sam planirao, i ako Bog da, da se ostvari taj san da živim od muzike. Sve što sam do sada radio bilo je moranje i opstanak za život, ali muzika je uvek tinjala u duši i nije me puštala do danas– iskren je nekadašnji finalista Alen Elkaz koji danas živi svoj san.

BONUS VIDEO: Alen Elkaz- Prikrašću se tebi pod prozore

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić