Alen Elkaz nastupao kao predgrupa Jašaru Ahmedovskom: „Samo jako, folk forever“ (VIDEO)

alen elkaz nnk

Otkako je Alen Elkaz kročio na scenu šoua „Nikad nije kasno“ bilo je jasno da je pred njim blistava muzička karijera, a emocije koje je darovao publika je prepoznala upoređujući ga sa velikim muzičkim imenima.

Upravo sa jednim od velikana folk muzike imao je čast da nastupa „kao predgrupa“, a radilo se o Jašaru Ahmedovskom.

-Predgrupa Adut bend i moja malenkost. Glavni Gost večeri Jašar Ahmedovski – napisao je Alen uz video sa nastupa, a poruke podrške neprestano su pristizale.

https://www.instagram.com/p/CqSlL4Xte_6/

-Samo jako, folk „forever“ – poručili su Alenovi pratioci ispod snimka na kojem se na sceni vidi Jašar, dok Alen u bekstejdžu uživa u dobroj muzici.

https://www.instagram.com/p/Cp-CsSFuq0S/

Iako je tokom takmičenja Alen tvrdio da je potpuni amater u pevanju, talentom i harizmom uspeo je da se plasira u sam vrh takmičenja, a danas se pokazuje na njegovim brojnim nastupima pretežno u Nemačkoj da ga nisu bez razloga poredili sa njegovim muzičkim uzorom Šabanom Šaulićem, kao i da je zasluženo dobio ogromnu podršku publike. Zbog toga i ne čudi što su njegovi nastupi širom Evrope posećeni, a mnogi se pitaju i kada će da krene „preko bare“ i nastupa i u Americi, o čemu za sada on još uvek ne želi da se oglašava.

Foto: Z.K.Munja/I.Stevanović,
Autor: A.Dačić