Login/Registracija

„Živeo sam bedno“ Tahir rasplakao sve životnom pričom: „Sve sam davao majci za preživljavanje“

0A0A2491

„Zaspim uz pesme i sanjam da pevam kod vas“, kaže Tahir Ćehajić (56) u prvom pojavljivanju u šouu „Nikad nije kasno“.

Ovaj takmičar tvrdi da mu život ni malo nije bio lak, ali da danas uživa u svemu u čemu je u detinjstvu oskudevao. U detinjstvu mikrofon je bio njegova igračka, budući da je još kao dečak pevajući po kafana pomagao roditeljima kada su u pitanju finansije.

Kao dete sam živeo bedno, u staroj kući. Osvajao sam mnoge nagrade i festivale, a sve što sam osvajao donosio sam materi za preživljavanje – prisetio se Tahir koji se mlad oženio i zahvaljujući porodici njegove supruge uspeo da se spasi bede.

-Supruzin daidža me je odveo u Austriju. Prao sam suđe, svašta sam radio, a danas radim u jednoj firmi, bavim se čišćenjem podova, od starog pravim novo. Ja sam uvek zadovoljan, samo zdravlje i familija i ništa mi više ne treba-istakao je takmičar.

0A0A2481

Neverovatno skroman, a talentovan Tahir je uspeo da osvoji žiri i razneži gledaoce emisije „Nikad nije kasno“.

U takmičarskom delu predstavio se pesmom „Ne traži je sine“ Sinana Sakića kojom je pokupio samo pohvale.

-O ovome se sanjao. Svaku noć sam odlazio na spavanje sa željom da dođem ovde– rekao je Tahir, dok je Tijana Dapčevič konstatovala:

Odlično ste se snašli na ovoj sceni. Kad nešto žarko želite, to vam se i ostvari. Ja vam čestitam, po publici sam videla da im se baš dopalo i ja sam zadovoljna.

0A0A2441

-Sledeći put kad dođete, ja se nadam da će vam premazivanje podova biti sekundarni posao i da ćete ozbiljno početi da se bavite muzikom. Kod nas ste položili- poručio je Dejan Matić, dok je Saša Milošević Mare njegovo prijavljivanje za takmičenje prokomentarisao kao odličan potez.

-Mogu samo da konstatujem da je šteta što se niste bavili muzikom. Ovu pesmu ste izveli kao profesionalac. Drago mi je što vam se snovi ostvaruju i što smo mi deo tih snova- zaključio je predsednik žirija.

0A0A2486

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić