Login/Registracija

Komunicira sa vanzemaljcima? Žiku Jakšića zbunilo ono što je takmičar nosio oko vrata, Tijana ga podržala: „I ja sam iz iste priče“

0A0A2408

Mladen Teodorović (47) iz Slovenije tvrdi da su najbolje krofne u Zagorju na Savi, njegovom rodnom mestu, ali i da tu žive najbolji pevači.

Pevanjem je počeo da se bavi sa samo 7 godina, ali je u početku za njega to bilo mučno sve dok nije shvatio da je to ono što zaista voli.

-Sa 14, 15 godina već sam imao svoj bend, svirali smo Elvisa Prislija, Toma Džonsa. Radio sam i u ugostiteljstvu, imao čak i svoje lokale, ali u poslednje vreme bavim se kripto valutama i proizvodom koji stvara Šumanovu rezonancu – rekao je takmičar šoua „Nikad nije kasno“ i dodao da se mnogo puta u životu razvodio, kao i da trenutno živi sa verenicom.

Učešćem u emisiji Žike Jakšića želi da konačno ostvari svoj san i uspe u muzici.

0A0A2390

Čim je takmičar kročio na scenu, Jakšić je bio zbunjen njegovim poslom, tačnije onim što je rekao u profilu.

-Reče da imaš nešto X,Y, da komuniciraš sa vanzemaljcima… Kakve to narukvice praviš? – pitao je zbunjeno Žika, a Tijana mu objasnila da je to uređaj koji i sama nosi.

-I ja sam iz iste priče. To je Šumanova rezonanca, uređaj koji radi na 7,83 herca. Ovaj uređaj radi protiv stresa, anksioznosti, insomnije, dobar je za zdravlje– objasnila je pevačica, a Saša Milošević Mare poentirao:

-To ti je kao kad izađeš bos na livadu!

Takmičar je objasnio da je to frenkvencija koja pomaže čoveku da se smiri, ali i da je dobra za zdravlje.

0A0A2432

Dejan Matić otkrio je da poznaje takmičara, kao i da je odličan muzičar, te mu je bilo drago da ga posle nekoliko godina ponovo vidi.

U takmičarskom delu Mladen se predstavio pesmom „Taksimetar“ Saše Matića, koju inače potpisuje Saša Milošević Mare.

-Meni je ovo bilo ok i više nego ok. Bio je samouveren, nije imao tremu ni na sekund, ali mala zamerka je da mi je falilo malo dinamike, malo mi je bilo u crvenom-prokomentarisao je Dejan, a Žika se našalio:

-Upalio je ovaj uređaj!

0A0A2411

Tijana je bila ubeđena da je takmičar delimično „podbacio“ zbog treme i sigurna je da će to ispraviti sledeći put.

-Imaš energičan i prodoran glas i stoji ti da pevaš pesme koje traže snagu. Što se tiče finesa, složiću se sa njima, ali mi to ne računamo u prvom krugu- zaključio je Mare.

0A0A2474

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić