Login/Registracija

„Letela sam po auto-putu“ Amaterka iz Amerike sašila Adel, žiri u čudu: „Ozbiljan si car“

0A0A2457

„Psujem i na srpskom i na engleskom, ali na srpskom mi je draže“, glasi rečenica kojom se rođena Beograđanka Ivana Đorđević (45) predstavila u emisiji „Nikad nije kasno“.

Ova šarmantna takmičarka otkrila je da se sa 13 godina preselila se u Čikago, a danas je udata za Amerikanca i u šali kaže da komanduje u kući i da glavnu brigu oko supruga i četvoro dece vodi upravo ona.

U Americi radi kao elektroinženjer u jednoj švajcarskoj firmi, ali je muzika oduvek bila njena najveća ljubav, zbog čega se i prijavila za takmičenje veterana. Ali to nije njena jedina ljubav.

-Vozila sam sportske motore, volela sam da se trkam, bila sam luda. U Čikagu su me svi znali, bila sam luda za motorima i uvek brza, letetala sam po auto-putu – priznala je takmičarka i dodala da se vremenom promenila i postala veoma privržena porodici.

0A0A2462

Kaže da je sve želje osvarila, osim jedne- one takmičarske.

Srećna sam jer imam zdravu decu. Ovde bih bila zadovoljna kad bi donela nešto malo drugačije iz Amerike – rekla je Ivana kojoj su u prvom emisiji podrška bili suprug Robert Džonson i drugarica koju nije videla 32 godine.

Žiku Jakšića je zanimalo kako joj se posle tri decenije dopada Beograd.

-Najviše bih volela da se preselim, ovde sam u raju– odogovorila je takmičarka, a zatim predstavila svog supruga koji je otkrio svoje impresije o srpskoj prestonici.

-Iskreno, dopada mi se ovde, ljudi su jako ljubazni, svuda se lako stiže. Dobri su ljudi, dobra je hrana, dobra su vina. Odlična su mi iskustva za prvi put- rekao je Robert koji je s nestrpljenjem čekao da vidi kako će njegova lepša polovina da se predstavi.

0A0A2450

U takmičarskom delu Ivana je otpevala pesmu „Rolling in the deep“ od Adel, a već sa prvim taktovima žiri je ostavila bez teksta.

Kao da se rodila na ovoj sceni. Ivana, tačna si kao sat, na visini si zadatka bila. Ozbiljan si car -rekla je oduševljeno Tijana Dapčević, a Dejan Matić nije mogao da veruje da je takmičarka potpuni amater.

-Bravo, sad si me još više oduševila – dodao je.

0A0A2444 2

Oduševljenje nije mogao da sakrije ni Saša Milošević Mare koji je istakao da je Ivana izvela veoma zahtevnu pesmu i poželeo joj dobrodošlicu u takmičenje.

0A0A2453

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić