Žika objavio još jedan javni konkurs: Traži se OFICIR za Draganu Mićalović (VIDEO)

DRAGANA MICALOVIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA

Emisija „Nikad nije kasno“ svima je poznata po dobroj muzici, pozitivnoj energiji i ljubavi koju milionski auditorijum oseti svake nedelje preko malih ekrana.

Tako je bilo i pre dva dana, kada je veče otvorila glumica Dragana Mićalović koja je maestralno izvela numeru Bisere Veletanlić „Zlatni dan“, a izvođenjem je ostavila sve bez teksta.

Nakon ovog nastupa, voditelj Žika Jakšić nije mogao da dođe do reči od emocija, a rešio je da raspiše jedan javni konkurs za oficira i da uskoro uda Draganu.

-Sad nešto gledam i slušam predivne reči ove pesme koje su pune emocija i nekog ljubavnog zaveta, pa koliko znam ti još nisi udata. Kad se ti jednog dana budeš udavala, a mislim da si već zrela za udaju, ostvarila si karijeru, prelepa si, divna si osoba, svi te cene. U jednom momentu sam zamislio kako ti na svojoj svadbi pored nekog onako oficira i ovo pevaš njenu na vašem venčanju- rekao je on i dodao:

IMG 0007 1

-Ovo ti je jedna ideja, to bi bilo fenomenalno. Čekaj, ja ću sada da glumim mladoženju, lepo sam se obukao imam čak i leptir mašnu, a ti da otpevaš refren ove prelepe pesme ponovo.

Nakon njegovih reči orkestar je ponovo svirao pesmu, a na sceni se dogodila prava magija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: A. Milinković