Žika Jakšić udelio veteranki pregršt komplimenata: „Stilski se slažete, ovo je fenomenalno“

0A0A7773

Večeras je kao poslednja takmičarka u emisiji „Nikad nije kasno“ nastupila Danijela Jovanović iz Ćuprije, a ima 44 godine. Veteranka je udata i majka dvoje dece. Završila je nižu muzićku školu u Ćupriji, odsek flauta. Od malih nogu ju je interesovala muzika, pa se pored flaute zainteresovala i za klavijature.

Nakon završene srednje škole, počela je da radi, svirala je klavijature i pevala zabavnu muziku sa bendom po klubovima. Obišla je celu Srbiju i BiH. Za sebe kaže da je aktivni muzičar i da ima bend koji je prati, a peva svu vrstu muzike, što bi se reklo od Silvane do Nirvane.

Tako nas je i večeras iznenadila i zapevla „Kiše “ od Snežane Đurišić, a pre nego što je pevačica zapevala, Aleksandra Bursać uputila joj je komplimente:

-Danijela, veoma ste zgodni. Da li trenirate? – pitala je pevačica, a veteranka je odgovorila:

Da, treniram.

Bursaćeva je zatim zamolila Danijelu da joj otkrije kakve planove ima i kakve projekte sprema nakon završetka šoua „Nikad nije kasno“.

Kakve su vaše ambicije i šta očekujete u budućnosti? – pitala je Aleksandra, na šta je veteranka kao iz topa odgovorila:

-Planiram da snimim pesmu sa mojim bendom, a večeras pevam pesmu Snežane Đurišić „Kiše„.

Mare je primetio, ali i pohvalio veterankini promenu stajlinga.

0A0A7558

Nakon izvođenja Snežaninog hita, komplimenti na račun veteranke samo su se nizali.

Posebno i drugačije. Čestitam zaisata – istakao je Šerif Konjević, a na njegove reči nadovezala se Aleksandra Bursać:

Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama i slažem se veoma zahtevna, ali vi ste je nekako doneli na svoj način i dali sve od sebe. Čestitam!

Mare je ovog puta veterankin nastup prokomentarisao na poseban način.

Tonovi su bili tačni, stilski nije bilo ni blizu Snežane, a to mislim da nisi ni htela. Kao Danijela si bila odlična – zaključio je kompozitor, a sa njim se složio i voditelj Žika Jakšić:

Složila si to baš onako kako treba i to me raduje.

0A0A7786

U revijalnom delu Daniiela je zapevala sa Ljubom Perućicom „Stranac u noći“, a njihovo divno izvođenje raznežilo je publiku, ali i članovfe žirija koji su uživali sve vreme tokom nastupa:

-Stilski mi se nekako slažete, ovo je fenomenalno – zaključio je Žika Jakšić.

0A0A7799

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk