Login/Registracija

Stevan Lazarević pokidao Dina Merlina, Mare šokiran njegovim nastupom: “Ovakvu interpretaciju nisam mogao da zamislim”

0A0A7723

Kragujevčanin Stevan Lazarević koji se bavi ugradnjom podnih podloga kao i pčelarstvom, zapravo celog života gajio je ljubav prema muzici o kojoj je uvek maštao i želeo da se oproba i pokaže na sceni.

Pojavljivanjem u emisiji želi da ispuni sebi želju i vrati se na put kojim je želeo da ide, a to je put muzike što mu sudeći po komentarima ide od ruke u ovoj sezoni.

0A0A7728

Na samom početku Mare ga je pitao kako se oseća, a Stevan je odgovorio kako je dobro i da su očekivanja veća od ovog nastupa zbog čega oseća odgovornost.

Večeras nam se predstavio pesmom Dina Merlina „Deset mlađa“.

Moram da vam zahvalim što se izabrali ovu pesmu, jer da niste mi ne bismo znali koliko ste čarobni. Vratili ste mi osećaj perfekcionizma koji sam imala dok sam slušala Dina– pohvalila ga je Dragana Katić koja je zatim dala reč Šerifu Konjeviću.

DSC04565

To je tako kompkatno, moderno, dobro. Sve pohvale za tvoju interpretaciju,prelepo ozbiljno. ja njega ne bih zvao pčelar, ali neka imaš obzira za med ja volim med– poručio je pevač.

Imate predivan osmeh, Ljuba je dobio ozbiljnu konkurenciju. Vidi se da volite ovu pesmu– dodala je Aleksandra Bursać.

Ova je pesma bila vin,vin. Stiv voli pesmu, bend voli pesmu, imaš svoj stil, ovo nikada nisam mogao da zamislim ranije kako bi zvučalo, ali tvoj kristalni vokal je savršeno legao– zaključio je Mare.

IMG 0171 1

Žika je pre druge pesme iskoristio priliku da porazgovara sa Stevanom na temu pčelarstva i pitao ga ko je glavni i da li matica pojede truta.

To rade pčele, ne radi matica. Trut oplodi maticu, oplođena matica se vrati u košnicu, polaže jaja– objašnjavao je Lazarević, a Jakšića je zbunilo kako trutovi postignu to, a zatim zaključio da se šalio i želeo da nasmeje sve i sazna nešto novo.

0A0A7737

U revijalnom delu na sceni mu se pridružila Aleksandra Bursać sa kojom je zapevao pesmu „Ako je do mene“, a na kraju je Mare zaključio kako Bursaćeva ima med u glasu nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić