Login/Registracija

Mare prvi put iskritikovao takmičarku, Šerif je branio: „Ne slažem se, ali ima pravo“

0A0A7668

Dragana Gaga Petrović (41) kaže da je izuzetno emotivna osoba i da muzikom želi da dopre do srca ljudi. U prvom krugu otkrila je pozadinu svog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“, a već u trećem ispunila svoju misiju, ali i naišla na kritiku koja je podelila Sašu Miloševića Mareta i Šerifa Konjevića.

-Moj pokojni tata je maštao da će me videti ovde, ali videće me mama! Želim da iza mene ostane nešto kvalitetno na šta će moje dete biti ponosno – rekla je takmičarka u prvom pojavljivanjem, a njeno priznanje dirnulo je Šerifa.

DSC04565 1

-Čuo sam čime se bavite i kako pevate i to pozdravljam, drago mi je što ste se pronašli i što ste mnogima ispunili želju,a pogotovo onom najdražem. Biće to sve dobro- poručio je Konjević, nakon čega je takmičarka zapevala pesmu „Zlatni dan“ od Bisere Valetanlić.

-Čestitam, Dragana! U svakom smislu reči ste spoštovali ovu scenu i ovu emisiju- poručila joj je voditeljka Dragana Katić, a svoj komentar dao je i Mare.

IMG 9688

-Izuzetno zahtevna pesma koja nam je dobro poznata i koju smo do sad ovde čuli u dosta različitih izvođenja, a Dragana ju je donela na svoj način, možda i nesvesna koliko zamki ova numera ima. Moram da budem iskren i da kažem da ovo nije tvoje najbolje izvođenje, ali se nadam da će sledeće biti mnogo bolje- konstatovao je Mare, a sa njim se složila i Aleksandra Bursać.

-Meni izgledate kao princeza i vladate dobro tom scenom. Moram da se složim sa Maretom da je izuzetno zahtevna pesma, ali Vi ste se potrudili – dodala je pevačica, ali se Šerif nije složio, pogotovo ne sa Maretom koji smatra da ovo večeras nije Draganino najbolje izdanje.

-Ovo što sam ja čuo, ne slaže se sa njim. Meni je ovo bilo dobro, dopalo mi se. Svi znate da nemam dlake na jeziku, ali meni se jako dopalo. Mare ima pravo jer on poznaje muziku,a ja samo slušam-dao je svoj sud Šerif, a Žika Jakšić dobacio:

-Ima pravo, on je predsednik!

DSC04601

Kako su se mišljenja oko Dragane podelila, Mare je morao ponovo da obrazloži svoj komentar.

-Ona je u prethodnim krugovima zadala jedan standard i ja sa njom razgovaram kao sa nekim ko mora da ispuni te visoke standarde. To je ta vrsta kritike, daleko da je bila baš kritika – objasnio je Mare, a Žika stao u odbranu.

-Dragana, bila si sjajna. Izgledaš sjajno – poručio joj je Jakšić, takmičarka uzvratila, nakog čega je otkrio tajnu svog dobrog izgleda.

0A0A7764

Moja prva žena se brine za mene da izgledam dobro. Ranije mi je slala iz Nemačke kreme i Beaty drink, sad je otvorila predstavništvo u Beogradu. Ta tajni napitak sadrži cink, vitamin C, razne minerale, kolagen, što je dobro za kosti, za zglobove. Ona brine da budem lep, vidi kako mi je koža zategnuta – objasnio je, a ceo studio ga pozdravio aplauzom.

U revijanom delu Dragana je ukrstila mikrofon sa Milicom Jokić sa kojom je zapevala pesmu „Belo ljubav jas“.

0A0A7693

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić