Login/Registracija

Žika Jakšić prošao kroz pakao na putovanju, jedva preživeo noć u bolovima: „Otekao sam, ništa nije pomagalo“

zika jaksic demo

Svojim anegdotama iz života, Žika Jakšić uveseljava milione gledalaca iz emisije u emisiju koje se uvek iznova prepričavaju.

Tokom svoje višedecenijske karijere imao je priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije na koje ne možemo da računamo koje mogu da nas izbace iz takta, što se svojevremeno desilo i Žiki.

Naime, tokom jednog boravka u Beču, toliko ga je zaboleo zub usred noći da nije znao šta da radi.

– Mene je jednom zaboleo zub u Beču u tri sata noću, i ne znaš jadan gde ćeš. Dođe mi sam sebi u glavu da pucam. Grdan u hotelu, nema nikog na recepciji, barem da rade noćni barovi, ono u frižideru bilo jedno 2,3 šišeta viskija ja popijem to, bilo neko pivo, popijem i to onda me i dalje bolelo. Oteklo, ništa ne pomaže, muka živa je bila– prisetio se Jakšić koji je srećan što danas u svetu postoji mnogo načina da se ovakvi slučajevi reše u svako doba dana i noći.

Zika Jaksic 768x512 1

Kako je oduvek bio fizički aktivan, kada se preselio u Nemačku radio je kao spasilac na jednom bazenu, a i sam kaže da mu je sport dosta pomogao u tom poslu.

Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu– rekao je on jednom prilikom u medijima.

BONUS VIDEO- Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić