Zvezda Granda smršala preko 20 kilograma, pa ponosno pokazala telo u kupaćem: „Uvukla sam stomak i nemam trbušnjake“ (FOTO)

06cd06610bd11b71d9fde16645679cc46ab44227

Nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, Ivana Bogićević prošla je kroz neverovatnu fizičku transofmaciju u takmičenju kada je skinula preko 20 kilograma i pokazala da je prava bomba na sceni.

Sa novom kilažom došlo je i novo samopuzdanje koje je dovelo do same završnice takmičenja, u kojoj iako nije trijumfovala dobila je veliki vetar u leđa i zauzela svoje mesto na estradi gde na terenu radi punom parom.

Nakon niza nastupa koje ima tokom cele godine, Ivana je odlučila da za kraj leta otputuje i odmori dušu odakle redovno izveštava pratioce o svojim dugodovštinama, a svima je najveću pažnju privukla njena fotka u kupaćem u kome brutalno izgleda.

Svesna da nije sva u mišićima, Ivana se i našalila na svoj račun.

ivana bogicevic more 1

Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me – napisala je ona u opisu slike što je nasmejalo nejne pratioce koji su je ipak pohvalili za izgled.

„Izgledaš fantastično“, „Šta će ti trbušnjaci“, „Goriš“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Ivana je u jednom intervjuu za naš portal govorila o depresiji sa kojom se svojevremeno borila.

 Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludila  priča Ivana i dodaje da danas drži vagu pored kreveta i da se meri po tri puta dnevno. 

Kaže da sebe ne smatra zavodnicom, ali priznaje da se mnogo toga promenilo u njenom životu.  

Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje – tvrdi pevačica.

BONUS VIDEO- Nemanja Nikolić o razvodima pevača:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić