Veliko slavlje kod Bojane Barjaktarević! Ćerka trostruke pobednice objavila singl prvenac (VIDEO)

bojana 4

Bojana Barjaktarević proslavila se učešćem u popularnom takmičenju „Nikad nije kasno“ nakon čega je postala izuzetno tražena na mnogim veseljima, a očigledno je da su injena deca nasledila raskošni muzički talenat, naročito njena ćerka Ljubica.

bojana 1

Brjaktarevići imaju veliki razlog za slavlje jer je upravo Ljubica Brjaktarević objavila svoju prvu pesmu.

Muziku i tekst za pesmu „Gorela“ napisala je sama Ljubica, a aranžman je uradio Vlada Alempijević.

0A0A3007

Malo ko zna da je Bojanina naslednica Ljubica nasledila je lepotu i talenat na mamu, a malo ko zna da je završila muzičku školu i jezičku gimnaziju.

Za razliku od majke rešila je da se posveti obrazovanju koliko i muzici, a sa samo dvadeset i tri godine stiže da bude uspešna na svakom polju.

0A0A2998

-Nisam mogla da se odlučim šta više volim da li crtanje, da li pevanje i na kraju ajde sve (smeh)- objasnila je pevačicina talentovana ćerka tom prilikom.

Uprkos neverovatnom talentu Bojanina ćerka je vrlo skromna te o svom uspehu malo govori.

bojana 3

-Kažu da sam nasledila talenat od mame, ali neću ništa da komentarišem dok vi ne čujete i ne procenite sami- istakla je Ljubica, a njene reči raznežile su Bojanu.

-Ja bih najviše želela da ona uspe, više od mene i da peva bolje od mene. Ali moram da vam otkrijem da sin opasno svira bubnjeve- našalila se trostruka pobednica „Nikad nije kasno“.

Video za pesmu Bojanine ćerke Ljubice Brjaktarević „Gorela“ pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO: Takmičari „Nkad nije kasno“ se provode u CrnojGori

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić