Login/Registracija

Sudbina ih je razdvojila od najvećih ljubavi: Ovo su estradne udovice koje život nije mazio (VIDEO)

Svaka devojčica od malih nogu priželjkuje ljubav svog života i dan kada će u venčanici izgovoriti sudbonosno „Da“, međutim na neke brakove, uprkos ljubavi uticala je viša sila koja ih je razdvojila i ostavila bez voljene osobe.

Upravo takvu sudbinu doživele su neke od dama na naše javne scene kojima se život promenio preko noći.

Ljubav između Cece i Arkana desila se na prvi pogled, a sve je počelo kada je pevačica svog budućeg supruga s kojim je uživala samo sedam godina u ljubavi, slučajno videla na naslovnoj strani jednih novina.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”, gde mu je i ona odmah zapala za oko. Petnaestog januara 2000. godine u beogradskom hotelu „Interkontinental“, gde su se i venčali, Željko Ražnatović Arkan je ubijen.

Ova ljubav prekinuta na tragičan način i dalje je jedna od najpoznatijih na ovim prostorima, a ni dve decenije kasnije Arkanovo mesto u Cecinom srcu niko nije uspeo da zauzme.

Prošle je vise od dve decenije otkad je kik-bokser Zoran Šijan ubijen u centru Beograda, a njegova udovica Goca Božinovska priznaje da i danas pati za njim. Nedavno je postala baka po drugi put, a prošle godine Mirko je oženio Bojanu Rodić kada je upriličeno svadbeno veselje.

Pevačica Snežana Đurišić je supruga Slobodana Gvozdeovića upoznala sasvim slučajno, još kao učenica četvrtog razreda srednje škole. Ona je već tada imala karijeru i snimljene ploče, a nekoliko godina nakon toga sa njim je dobila dvoje dece, sina i ćerku.

Kao muzičar, Slobodan je često pratio na svirkama, a pevačica je supruga poslednji put videla kada ju je dovezao na nastup koji je imala u Beču. Kad je pošao nazad, Slobodanu je pozlilo i izdahnuo je. Ovu kobnu vest Snežana je primila u toku nastupa.

Ogromnu pažnju javnosti izazvala je velika ljubav između Ane Bekute i Milutina Mrkonjića. Iako ona nikada nije htela da se uda za njega, nije manjkalo ni ljuvabii ni emocija u njihovoj romansi.

Mediji su ih obožavali jer su mnogima delovali kao zaljubljeni tinejdžeri. Milutin je uživao u svakom Aninom nastupu i davao joj maksimalnu podršku. Nažalost, srce mu je oslabilo a lekari su se nedeljama borili za njegov život. U toku noći Ani se srušio čitav svet kada je čula da Milutina više nema.

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek u centru je pažnje nakon optužbi svekra Miše Grofa, da je sa njegovim sinom Vidojem, bila samo zbog novca. Trenutno vodi jezivu borbu u porodici, a kako tvrde hrvatski mediji, nema veliku podršku.

Mnogi se slažu sa njegovim ocem Vitorom, da između voditeljke i Vidoja nije bilo ljubavi, već da je ona u njemu videla samo korist. Hrvatski mediji stali su u Nikolininu odbranu, a onda se i ona oglasila tim povodom, uputivši snažnu poruku – „Dobra Udovica je samo mrtva udovica“.

Folk pevačica Stoja Novaković dobila je sina Milana kada je imala samo 17 godina.Ipak, tada nije ni slutila da će je zadesiti velika tragedija i da će ostati bez muža. On je poginuo, a Stoja sa detetom ostala na ulici.

Kako je ispričala, porodica njenog muža je nije volela, a nije bila u dobrim odnosima ni sa svojom porodicom koja se nije slagala sa njenom ranom udajom. Ona je sina uspela da izvede na pravi put i on danas radi u psihijatrijskoj bolnici i ima dvoje dece.

Pevačica Goga Sekulić pre braka sa sportistom Urošem Domanovićem sa kojim ima i dete, je imala jednu tragičnu ljubav. Naime, ona je 2013. bila udata za Igora Ramovića koji je preminuo dva meseca nakon što su ušli u brak.

Naime, Igor Ramović je izdahnuo na rukama folk pevačaice i to samo dva meseca od kako su rekli “sudbonosno da“ i to od podmukle bolesti. Ramović je umro u jednoj bolnici u nemačkom gradu Hajdelbergu, a pevačica bila je s njim do poslednjeg trenutka.

Može se reći da Milenu Plavšić život nimalo nije mazio. Posle brojnih porodičnih tragedija pre dve godine izgubila je i najveći oslonac u životu supruga Duška koji je umro od karcinoma. Pevačica je u znak sećanja na pokojnog supruga snimila pesmu „Kad bih mogla samo da te vidim“.

Pevačica Dunja Ilić je sama sebe proglasila udovicom, nakon što je njen dečko preminuo zbog droge u Italiji.

Međutim, ovo nisu jedine estradne udovice. U videu ispod pogledajte ko još od poznatih nosi ogromnu tugu u srcu. 

PROČITAJE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić