Login/Registracija

Alen Ademović pesmom pogodio Žiku pravo u srce, voditelj imao važnu poruku za sve: „Živimo u različitim državama, ali nas mnogo toga spaja“ (VIDEO)

ALEN ADEMOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 62 ok

Za nama je još jedna sjajna emisija „Nikad nije kasno. Publika je imala priliku da uživa u odličnim interpretacijama naših takmičara, a veterani su kao i do sada bili na visini zadatka.

Veče je otvorio pevač Alen Ademović koji je pesmom „Kafanizacija“ odmah na početku podigao sve u studiju na noge i razdrmao sve kraj malih ekrana.

Ova numera je posebno pogodila Žiku Jakšića koji se javno zahvalio Saši Miloševiću Maretu što je napisao ovu pesmu.

Nakon toga, voditelj je imao jednu važnu poruku za sve one koji godinama gledaju ovu emisiju, a žive izvan Srbije.

IMG 2772 1

-Bravo, za našeg Mreta koji je pisao ovu pesmu, bravo za orkestar kako su momci svirali. U ovoj pesmi se kaže da su u kafani svi ista nacija. Ja mogu da kažem da smo mi ovde u emisiji svi ista nacija, kažem to svim ljudima koji žive na prostoru regiona. Ima stvari koje nas dele, svi imamo svoje države, ali ima mnogo toga što nas spaja, pre svega je to muzika. I sa ove scene ide poruka da je u kafani sve veselo i lepo – rekao je Žika nakon Alenovog pevanja.

Podsetimo, Alen se pred našim kamerama pred snimanja emisije osvrnuo na saradnju sa Goranom Bregovićem i Aleksandrom Milićem Milijem, a priznao nam je ko je od njih dvojice teži za saradnju.

Niko tu nije zahtevan, to su veliki profesionalci unazad već dvadeset godina, znaju šta hoće i od pevača i od pesama i od aranžmana. Nije dobro kad ne znaškad ne znaš onda lutaš i to je problem. Ali kod Brege i Milija problema nema, oni su profesionalci–rekao je pevač.

U videu pogledajte šta je još Alen rekao za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković