Login/Registracija

Žika Jakšić ponovo provodadžiše: „Nisi ŠTETOČINA kao neke, ti si ozbiljna profesorka“ (VIDEO)

Voditelj Žika Jakšić koristi svaku priliku u emisiji „Nikad nije kasno“ da širi ljubav i pomogne svima da nađu srodnu dušu. Tako je članovima žirija, takmičarima, ali ljudima koji dolaze u podršku bio odličan provodadžija, pa su se tako i neki parovi spojili.

I pošle nedelje raspisao je još jedan javni konkurs, da se traži momak za ćerku veterana Petra Spasojevića, Nadicu, a ovaj video je nasmejao sve u studiju i kaj malih ekrana.

-Sad ovde imamo jednu neudatu, Nadice, čekaj moramo da obradio to. Ti si profesorka, radiš u školi, sviraš violinu. To zaači da umeš sa decom, ali da si nežna pošto sviraš taj divan instrument. Nisi ti još ušla u crvenu zonu, imaš 29 godina, ali tu si na granici. Meni na primer, kada bi trebao da se ženim, i da mi neko kaže da si profesorka, ja bih se ovako zamislio. Jesi ti imala nekog momka ?- rekao je Žika kroz smeh, a Nadica je stidljivo odgovorila:

-Možemo li da promenimo temu – rekla je ona, ali se u sve umešala i rođaka iz podrške koja je rekla:

-Imala je kako nije imala. Prvo je bilo da završi školu, ali je sada spremna da se uda.

Onda je Jakšić u svom stilu raspisao javni konkurs za mladoženju i objasnio kakav momak se traži za Nadicu.

-Ovako, raspisujem javni konkurs, Nadice pa nema veze što se stidiš. Zavšila si školu, radiš znači nisi štetočina, ima i ženskih štetočina, ali ti radiš. Sutra ćeš dati i doprinos porodici kada se udaš. Nemoj da te bude stid, znaš kako će sada da plane tvoj Fejsbuk profil – zaključio je Žika, a u videu pogledajte kako je sve izgledalo:

BONUS VIDEO:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković