SUZE DA TI KRENU: Miloš Bojanić novu pesmu posvetio PORODICI, voditelj se rasplakao (VIDEO)

Milos Bojanic 1

Kada je Miloš Bojanić izjavio da je poslednji atom snage i emocije utkao u novu pesmu „Porodica“, publika nije mogla ni da pretpostavi da se radi o možda najlepšoj i najemotivnijoj numeri koju je pevač do sad snimio.

Novi singl kralja narodne muzike pod nazivom „Porodica“ izazvao je lavinu emocija kod publike, ali i kod voditelja Zorana Pejića Peje kog je ova numera rasplakala još na prvom slušanju.

-Toliko emocija, toliko lepih tonova, ja sam se isplakao i oduševio. U današnje vreme za svakog čoveka porodica je svetinja, a ti si sad to otpevao i dokazao – konstatovao je oduševljeno voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji u kojoj je Bojanić promovisao svoju novu pesmu koju je posvetio sinovima Banetu i Mikici, supruzi Branki, kao i unucima.

Milos 1

Kada sam je prvi put čuo, kad god je slušam ili je nekome pustim da čuje, teško je da čovek nema reakciju i da se ne naježi i ne krene suza – rekao je Miloš za Grand i otkrio da su novi singl napisali Ljubomir Kešelj i Siniša Tufegdžić.

Miloševa nova pesma nije rasplakala samo voditelja, već i mnogobrojnu publiku koja je željno čekala da nakon diskografske pauze, pevač ih obraduje novim singlom.

„Bog muzike“, „Bravo, Miloše! Tako se peva u Bosni“, „Respekt za velikog umetnika“, „Samo onaj ko nema porodicu neće se pronaći u pesmi! Svaka ti čast“, „Pogodi me od prve do poslednje reči“, neki su od komentara na Bojanićevu novu pesmu koja je pred vama.

Ekipa Grandovog portala letos je imala ekskluzivnu priliku da zaviri u Milošev dom na primorju i sazna kako pevač provodi vreme na odmoru, ali i kakav povratak priprema od jeseni.

PROČITAJTE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić