Login/Registracija

Kraj ljubavi Čenge i Sonje? Pevač sve obelodanio (VIDEO)

dcb34d55186858a96967d30a7801624e436a00b6

Veza između Amera Čengića Čenge i Sonje Pralice zaokuplja pažnju javnosti proteklih nedelja, a sada se čini da je ljubavnoj idili došao kraj.

Jedan od prošlogodišnjih pobednika takmičenja „Nikad nije kasno“ bukvalno se nije razdvajao od majke pevačice Andreane Čekić, ali je pre nekoliko dana ipak morao da preseče u sebi i vrati se u Sjedinjene američke države.

Uprkos tome što je nedavno rekao da razmatra da ostane na Balkanu, Čenga je spakovao kofere i otišao put Jute i drugih zemalja, a na svom Instagram nalogu objavio je video kome nepregledni pejzaž divljeg zapada pokazuje da je promenio kontinent.

-Vratio se u Ameriku? Molim te dođi u Crnu Goru, tačnije u Podgoricu da pjevaš. Ti si najveća legenda – glasio je jedan od komentara njegovih fanova, a drugi Čengin pratilac upitao je da li je to Ajdaho.

Čenga je inače imao nastup u Solt lejk sitiju gde je svirao „stari dobri“ rokenrol.

Inače, Čenga i Sonja su do pre samo neki dan bili nerazdvojni nakon što je obelodanjena njihova ljubavna veza, a mnogi su se više puta uverili kako njihova ljubav cveta.

amer cenga

Ne samo da su provodili vreme zajedno po gradu, već je zaljubljeni par uživao u svakom trenutku, čak i onda kada je neko od njih dvoje imao poslovnih obaveza.

-Sada je to nešto sasvim drugačije. Znači, da bi se nešto ozvaničilo i pričalo o nečemu potrebni su podaci da bi bilo autrentičnosti. Ja sam nju cenio kao preduzetnicu i pre. Mi smo bili prijatelji, jako bliski, i u prijateljstvu i u biznisu – pojasnio je Čenga.

Sada su ipak mnogi skeptični pitajući se gde je Sonja, jer je u pevačevim objavama jednostavno nema.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić