Login/Registracija

Zbog nje je Žika Jakšić sebi razbio glavu: „Bila je to mnogo velika ljubav“

Emocija je drugo ime autora i voditelja popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, Žike Jakšića.

Publika ga je upoznala kao velikog šaljivdžiju i šoumena, ali i čoveka koji se uvek vodi svojim osećanjima i ne libi se da pokaže emocije pred celim svetom.

Malo ko zna da je voditelj takav bio i kao mladić, a sudeći po njegovoj priči vodio se parolom „što na um, to na drum“ zbog čega je jednom i nadrljao.

Naime, Žika se svojevremeno setio svoje ljubavi iz mlađih dana i ispričao neverovatnu anegdotu koja se i danas prepričava.

Zabavljao sam se ’83 sa nekom devojkom, mnogo smo se voleli. Trebalo je da krenem u vojsku za dva dana, i ja budala, raskinem sa njom dva dana pred polazak, iz čista mira. A kakva je to ljubav bila… Te iste večeri odem sa društvom u hotel na neku proslavu, i kad je krenula pesma od Tozovca „Nije sve još prošlo“, dohvatio sam flašu sa stola i razbio sebi o glavu. Pukla mi je arkada, lila mi je krv – ispričao je Žika jednom prilikom.

S obzirom da je uvek bio smiren momak i odličan učenik ljudi oko njega ostali su u šoku nakon ovog poteza.

 Žene vrište i ciče oko mene, a ja se smejem jer mi je lepo. Kakva sam budala bio, mnogo je to bila velika ljubav. Tako modar sa šavovima otišao sam u vojsku – prisetio se Jakšić sa osmehom.

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović