Ovo se još nije desilo u emisiji „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić optužio voditeljku i takmičara da sevaju varnice: „To je prepreka“ (VIDEO)

Svake nedelje je veče puno jakih i iskrenih emocija, a to nam kao i uvek zajedno prirede takmičari i ekipa najgledanijeg muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Tako će svakako biti i u novoj epizodi kada nas osim dobre i zabavne muzike, očekuju još zabavniji članovi žirija, Bruno Langer, Saša Milošević Mare i po prvi put u toj ulozi voditeljka Dragana Katić.

DRAGANA KATICI MARE NNK SNIMANJE 17042024 FOTO MUNJA 25 ok 2

Pažnju svih posebno je privukao komentar Dragane Katić jednog nastupa, a vrhunac večeri desio se kada se umešao Žika Jakšić poznat po svom smislu za humor.

-Nisam ja izmamila od vas da kažete šta su vaša očekivanja, već ste vi to dokazivali svojim nastupima, a hteli ste da u biografiji zvučite skromno. Međutim, ovaj vaš nastup nimalo nije skroman. Zlatan sako za zlatnu emisiju, zlatne godine, zlatan glas, sve je u boji zlata – rekla je Dragana.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 17042024 FOTO MUNJA 30 ok

Voditelj Žika Jakšić ubacio se sa duhovitom opaskom, primećujući da Dragana pokazuje simpatije prema takmičaru Mladenu Teodoroviću.

-Ja sam primetio da tinjaju neke posebne simpatije Dragane prema njemu i njemu prema njoj – istakao je Žika kroz smeh, na šta će takmičar:

-Jao, Žiko, molim te. Znaš da sam oženjen.

-Zaboravio sam – dodao je Žika.

0A0A0830

Dragana se nasmejala na te komentare, a zatim nadovezala sa još uzbudljivijom izjavom.

-To je prepreka Žiko – rekla je ona, a onda je Žika nasmejao sve u studiju:

Ja sam dementan, uhvatile me godine. Ne mogu to da pamtim.

IMG 2838
Screenshot

Nakon toga, nastavili su sjajni nastupi, a jedan od njih šokirao je i Sašu Milošević Mareta, te su usledile brojne pohvale na račun Slobodanje Sumajstorčić.

-Pustili smo duha iz boce. Kad je Slobodanka u pitanju, iz nastupa u nastup se odomaćuje na sceni. Ovo ti je ubedljivo najbolje izvođenje do sad – poručio je Mare, a šta se sve dešavalo pogledajte u videu na početku teksta.

IMG 2844
Screenshot

Ovo je samo mali uvid šta se dešavalo na snimanju nove epizode, a jasno je da nas očekuje nezaboravni šou koji je na programu u nedelju od 21 sat na TV Prva.

BONUS VIDEO: Žika Jakšić napravio lapsus pa nasmejao sve

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / printscreen,
Autor: K.Marković