Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu: „Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha“ FOTO

ipiccy image 3 6

Suzana Mančić i Dragana Katić bile su jako uspešan tandem vodeći emisiju Grand šou, a i danas važe za jedne od najlepših dama na našoj javnoj sceni.

Crnka i plavuša oduvek su izmamljivale uzdahe kod muške publike a posle toliko godina pauze one su opet stale ispred tv kamera ali u krevetu u pidžamama.

image 123650291 5

Ma opet smo zajedno, radimo na nečemu novom ali nećemo još otkrivati o čemu je reč. Toliko smo se smejale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dve toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i posle dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha– kroz osmeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti posle dve hiruške intervencije koje je radila na svom licu.

dc279c02d2b3c80b4b522e3c9ecc2403ed7d8810

Podsećamo, Suzana i Dragana Katić bile su zaštitna lica „Grand showa“, od kojih je Popović očekivao da održavaju standard lepote koji su postavile.

– On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena– kaže Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

– Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa– ispričala je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO- Ovako je Dragana Katić nekad izgledala:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Autor: Grand