Saša Milošević Mare pokreće novi biznis: „Godinama to želim“

saša milošević mare novi biznis

Producent i tvorac najvećih estradnih hitova Saša Milošević Mare poželeo je da svoju kreativnost pretoči u nove projekte, te je za Grand otkrio da pokreće novi biznis.

Uprkos izuzetno uspešnoj karijeri koja traje decenijama, predsednik žirija „Nikad nije kasno“ odlučio je da se prepusti novom izazovu.

saša milošević mare novi biznis

Imam sjajnu ideju za igrani film. Napisao sam praktično scenario za jedan film i voleo bih da se ove godine desi nešto i da to uđe u realizaciju. Radi se o komediji, mene samo komedije interesuju– otkrio je producent, a na pitanje da li je život komedija, sa osmehom je poručio:

Nažalost to nije, najmanje je to, ali mislim da nam toga najviše i fali. Blagih begova u nešto što nam ulepšava i uveseljava život. Zato kada pišem i za pozorište i za film, volim da to bude duhovito.

saša milošević mare novi biznis

Za Grand je otkrio da muje to godinama velika želja, kao i da se nada da će je ispuniti u ovoj, 2024. godini.

-Iskren da budem želim da se bavim stvarima koje me interesuju, a ima ih mnogo- rekao je za Grand i istakao da je najvažnije da čovek sebi postavi ciljeve.

Trudim se da postignem i ispunim gomilu toga. Mislim da nikada ne treba da ostanemo bez želja i bez snova i ja se čvrsto držim toga. Uvek imam i neke nove snove, da ne kažem zadatke koje stavljam ispred sebe. Život je jedno konstantno kretanje i čovek dok god može treba da stremi nečemu boljem i da stalno ide napred– poručio je Mare.

saša milošević mare novi biznis

Inače, malo ko zna da je Mare veliki ljubitelj ekstremnih sportova i dobre hrane, pa čak i vrsni kuvar.

Naime tek što je napunio 18 godina, otišao je u vojsku gde se opredelio za poziciju kuvara, a za vrlo kratko vreme je postao šef kuhinje o čemu je jednom prilikom govorio za Grand.

Imao sam sreće da sam krenuo sa jednim drugarom iz škole i dobili smo istu kasarnu u Ljubljani. Dobio sam da budem kuvar (smeh). Mi smo prva generacija probnih regrutacija koje su se tad odigravale u nekim centrima i kasarnama– kroz smeh se prisetio Milošević.

BONUS VIDEO: Saša Milošević Mare o Saši Popoviću

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić