Žika otkrio kako je nagovorio Bojanu Barjakarević da se prijavi u popularni šou i ispiše istoriju (VIDEO)

Bojana Barjaktarević bila je trostruka pobednica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ a sada je Žika Jakšić otkrio kako je nagovarao pevačicu da se uopšte prijavi za učešće u popularnom šouu.

Žika je otkrio da se sve odigralo sasvim slučajno kod njegovih prijatelja u Kruševcu, gde se u jednom lokalu našao sa prijateljima.

0A0A0823 1

-Čujem muzika, ali više obraćam pažnju na drugare. Međutim čujem ja peva neko, pitam drugara Bobana ko je ova žena, ko ovo peva. On mi kaže da je to Bojana iz „Bona Mi“. A znali smo se u to neko vreme ’95, ’96, ’97. godina. Ja se setim i dođe pauza. Pitam je „Bojana j l’ si to ti?“, ona mi kaže da jeste. „Šta ti je, nema te ženo“, rekao sam, „ti si nabacila onu kilažu“. Znate kakva je Bojana bila mačka, to grmi – rekao je Žika.

Žika je ispričao i da mu je ona tada rekla da ima određenih probelma sa štitnom žlezdom i hormonima, „rakovima i drugim životinjkama“, ali je on insistirao da dođe u „Nikad nije kasno“.

bojana zika

U sve se uključio, kako je Žika objasnio i njegov saradnik i producent Ivke i nakon premišljanja i nagovaranja Bojana je ipak pristala, zahvaljujući čemu je danas poznato ko je Bojana Barjaktarević, koja je posle „Nikad nije kasno“ napravila uspešnu solističku karijeru.

-Život mi se promenio definitivno na bolje. Druga je slika i prilika. Ima dosta posla, angažovana sam, tako da „ništa ja tu ne bih dir’o“, što kaže Zdravko Čolić – objasnila je Bojana koliko živi drugačije nakon pobede u popularnom takmičenju.

0A0A0460 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić