„Uvek me hvali“ Melisa Zijadić zaljubljena do ušiju pokazala dečka, a onda šokirala: „To može da bude veliki problem“ VIDEO

Sjajan nastup na Grandovoj sceni ove subote priredila je Melisa Zijadić kada je oduševila žiri i obezbedila sebi direktan prolazak u polufinale.

Čim je sišla sa bine, Melisa je stala ispred Grandovih kamera i uzbuđeno otkrila svoje prve utiske.

-Utisci su predivni i ja sam prezadovoljna. Mada, nisam bila za prolaz, jer sam bolesna. Nisam bila sigurna ovaj krug, kao do sad u sebe, ali super je ispalo – istakla je ona.

IMG 4858

Poznato je da Ceca pruža veliku podršku svojim kandidatima, a o tome je otvoreno govorila i Melisa.

-Ona mi uvek kaže „Možeš ti to“, tako da joj verujem. Ona uvek savetuje da imam više energije i da dam sve od sebe, inače sve je drugo okej – rekla je sa osmehom na licu, a zatim dodala kako joj porodica pruža podršku:

-Veruju u mene, tako da su znali da ću proći.

IMG 4870

Melisin momak često je prisutan na snimanju da joj pruži veliku podršku, a sada je za naš portal otkrila koliko joj to znači.

-On me uvek hvali. Pomaže mi dosta oko odabira pesama, pa na kraju izaberemo šta bude najbolje – istakla je ona, a zatim dodala čiji saveti joj najviše pomažu:

-Mentor najviše i moji roditelji. Veruju u mene i podržavaju me uvek. Očekivala sam da ću stići do ovde, ali nisam bila sigurna za danas, jer sam bila bolesna.

IMG 4664

Pored sjajnog muzičkog iskustva, Melisa je otkrila šta je još naučila tokom čitavog takmičenja.

-Naučila sam da treba da se opustim malo više, jer sam prestidljiva. Trudim se da se to ne vidi, jer može da mi predstavlja veliki problem, ipak je već polufinale i sve mora da bude super – zaključila je ona za Grand.

IMG 4856

BONUS VIDEO: Melisa Zijadić – Zvezde Granda – live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić