Žestoka borba do samoga kraja, čak tri takmičara se bore na Fejsbuku za četvrtfinale

KANDIDATI NNK SNIMANJE 300320263 FOTO MUNJA 2

Publika je večeras imala priliku da uživa u još jednoj sjajnoj emisiji „Nikad nije kasno“ kojom je završen treći krug takmičenja. Šest veterana pokrenulo je lavinu emocija kod publike i dalo sve od sebe da se pokaže u najboljem svetlu i obezbedi prolaz u četvrtfinale, ali mesta u nastavku takmičenja ipak nema za sve.

0A0A8644 1

Žiri koji su večeras činili Tijana Dapčević, Enes Begović i premijer Saša Milošević Mare imao je težak zadatak da odluči ko prolazi u sledeći krug takmičenja, koji je sve bliži finalnom nadmetanju.

Odluka je bila teška, ali su posle većanja skoro jednoglasno doneli odluku koju je saopštila Tijana Dapčević.

TAMARA DAPCEVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 46 ok

Večeras su prema mišljenju žirija najbolji bili Dejan Drašković i Petar Spasojević koji su se plasirali direktno u četvrtfinale, a njima se pridružila i Žužana Sekereš zahvaljujući glasovima publike u studiju.

PROSLI NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 15 ok

Na fejsbuk glasanju ovog puta našlo se troje takmičara: Ana Tesla, Danijela Komljenović i Miša Šikman, a samo od vas zavisi ko će se od ovo troje kandidata plasirati u četvrtfinale.

Svog favorita možete podržati glasom na link ovde a glasanje je otvoreno 48 sati, do utorka u ponoć.

ZIRI NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 28 ok

Glas za kandidata kojeg želite da podržite možete ostaviti i na zvaničnoj fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“, gde se takođe nalazi link za glasanje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić