Login/Registracija

Žene su večeras dominirale: Žiri teška srca doneo odluku, a evo kome večeras zvezde nisu bile naklonjene

zirir

U večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ ponovo je priređen šou za pamćenje, a pokazalo se još jednom da veterani i te kako vladaju scenom. 

Ovonedeljnom žiriju koji su činile dve divne dame Jana Todorović i Tanja Savić i blažen među ženama Saša Milošević Mare ni malo nije bilo lako da odrede koji to takmičari zaslužuju naredni krug takmičanje.

Teška srca ipak su odlučili da prednost daju lepšem polu, te su u naredni krug direkno prošle Jelena Mitrović koja je pored pevanja sve u studiju zadivila i stasom i Sabina Kaltak od koje će sigurni smo nakon ove emisije mnogi potražiti savet s obzirom da se bavi psihoterapijom.

prosli

Momci žene su vas ipak pobedile večeras – zaključila je voditeljka Dragana Katić.

Šarmantni Crnogorac Igor Milačić definitivno je uspeo da osvoji publiku koja mu je ovog puta obezbedila prolazak u sledeći krug tajkmičenja.

GLASANJE

Na onlajn glasanje na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ odlaze Miroslav Aleksić Aleksa i Jovan Knežević, a isključivo od vaših glasova zavisi ko će se od ova dva kandidata pridružiti onima koji su se već plasirali u sledeći krug. Glasanje je otvoreno i za svog kandidata možete glasati OVDE

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk