Login/Registracija

„Nemojte da gubite samopouzdanje“, nakon Maretove kritike Tanja Savić vratila takmičaru osmeh

IMG 2569

Kako za sebe kaže Miroslav Aleksić Aleksa sudbina ga je čak četiri puta navela da stane na ludi kamen i izgovori sudbonosno „da“, a da se nađe na Grandovoj sceni bila je dovoljna Božija volja.

Kako samo on ume šarmantno i sa osmehom na licu predstavio se damama koje se večeras nalaze u žiriju.

-Odlično se osećam, oran sam za pevanje. Ja sam najsrećniji na sceni- priznao je takmičar nakon čega je zapevao hit Harisa Džinovića „Muštuluk“.

IMG 2559

Iako je najstariji učesnik može se pohvaliti mladalačkom energijom na koju niko u studiju nije ostao imun.

Odmah nakon njegovog izvođenja, Jana Todorović priznala je da je uživala slušajući Miroslava, dok mu je predsednik žirija udelio konstruktivnu kritiku.

-Generalno ja kandidatima volim da kažem da je izbor pesme osamdeset posto važan, a ovo je defintiivno vrhunska pesma, ali ja mislim da način na koji si pevao si više trebao ti da budeš. Ti imaš neku finiju varijantu u svom glasu i ovaj manir pucački možda nije baš adekvatan za tvoj stil pevanja. One ranije interpretacije su meni jako drage i mislim da ti više leže. Jako mi se sviđa kako ti inače pevaš, ali eto malo mi je žao što pesma nije bila bliža tebi- savetovao ga je Mare.

-Nemojte sada da gubite samopouzdanje, ovo je samo pozitivna kritika za vaše dobro. Slažem se sa Maretom- dodala je Tanja Savić.

0A0A4469 2

Dragana se našalila da će se takmičarovo samopouzdanje odmah vratiti kada mu se na sceni pridruži Tanja Savić i zapeva sa njim u revijalnom delu.

IMG 2586

Tako je i bilo čim su zapevali dobro poznatu pesmu „U snu ljubim medna usta“, a nakon maestralnog izvođenja posebno simpatično je bilo što je Miroslav tri puta poljubio Tanju ne krijući sreću što je imao priliku da baš sa njom deli scenu.

IMG 2587
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović